anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Erori și imposibilitatea activării unor opțiuni din aplicatia my Orange.

MihaiC99
Campion

Recent, în secțiunea Opțiuni din aplicația My Orange au fost implementate modificări care afectează utilizatorii PrePay. Din păcate, noile schimbări împiedică activarea opțiunilor dorite din creditul disponibil. În plus, opțiunile obținute prin Bonus Pocus nu mai apar ca fiind disponibile. Personal, consider că sa produs o eroare când s-au implementat noile modificări care ar fi trebuit să apară în pagina principala și nu în secțiunea Opțiuni.

1915.jpg

1913.jpg

1911.jpg

Din fericire, modificările nu s-au implementat și în cazul accesări contului my Orange prin browser, opțiunile putând fi activate normal prin aceasta modalitate.

Am făcut o sesizare către echipa aplicații pentru rezolvarea problemei.

7 Răspunsuri 7

CO18
Explorator

Salutare! Ce sistem de operare are telefonul? Poate eroare este doar la IOS/Android.

Sistemul de operare este Android.

CO18
Explorator

Sunt curios daca si pe Iphone exista aceeasi problema. Eu tot Android folosesc. 

MihaiC99
Campion

Aplicația/contul My Orange au devenit complet inutilizabile. Data viitoare, vă rog să programați astfel de modificări la începutul săptămânii, dacă nu aveți intenția să oferiți suport tehnic în weekend. Prefer o aplicație mai veche, dar funcțională, decât una actualizată frecvent și plină de erori.

alterego
Cunoscător

Bună dimineața! Chestiile acestea se întâmplă de mult... eu am renunțat să-mi mai bat capul.

MihaiC99
Campion

Răspunsul Orange in urma sesizării:

" Iti inteleg situatia si imi pare rau pentru cele intampinate . Am verificat situatia, iar in acest moment serviciul este nefunctional din cauza unei avarii tehnice. Colegii nostri deja lucreaza pentru a remedia situatia cat mai curand."🤥

" Problema este una comuna, colegii din departamentul tehnic lucreaza pentru a remedia acest lucru , in prezent sunt impactati mai multi clienti . Numarul solicitarii transmis catre departamentul tehnic este ..........."🤥

In realitate știm că nu reușesc niciodată să rezolve problema în weekend.

MihaiC99
Campion

Problemele legate de accesare diferitelor secțiuni  din aplicația my Orange au fost rezolvate. Mulțumim!