anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Acces My Orange si My account (web)

isva1001
Junior

Salutare .În jurul orei 20.18 nu se putea accesa My Orange erai delogat instant și aveam mesaj lipsa conexiune internet.(wifi și date care funcționau bine mersi).vezi atasament..Iar în Web Samsung Browser și Chrome situl Orange se incarca dar la accesarea Contului mesaj acest sit nu oare fi accesat.Acuma la 20.40 merg ambele programe(app și web)

Suntem hack uiți iarăși?

13 Răspunsuri 13

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

O fi fost ceva care nu a funcționat temporar. Dar nu se știe niciodată!

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Este posibil ca accesul la contul tău să fi fost afectat de o problemă tehnică sau de mentenanță. Dacă acum totul funcționează normal, probabil a fost doar o defecțiune temporară.

Ar fi bine să ștergi sau să blurezi username-ul din screenshot, mai ales dacă este numele tău.

Szabolcs
Explorator entuziast

Buna seara! Aplicația nu funcționează nici la ora asta 22:38,dar nici 300 nu a funcționat azi de la ora 18. Am tot incercat și suna de doua ori și după acea suna ocupat.

Salut,

Daca ai probleme in continuare cu aplicația, le poți trimite o sesizare și la adresa aplicatii@orange.com

DanielaH
Moderator

@Szabolcs, s-a rezolvat situația cu aplicația? Funcționează acum?

Szabolcs
Explorator entuziast

Aplicația nu funcționează nici acum. Am făcut și update,am dezinstalare,reinstalat aplicația și tot degeaba

Ne spui, te rog, ce se întâmplă? Poți atașa o captură de ecran?

Szabolcs
Explorator entuziast

Va explic pe scurt,deschid aplicația introduc mail și parola și aplicația nu se deschide și mă reîntoarce la început. Am făcut un video scurt dar nu pot sa atasez

Android sau iOS? Este ultima versiune instalată?

Szabolcs
Explorator entuziast

Android ultima versiune

Nu avem niciun incident în acest moment cu aplicația My Orange. Am testat și noi acum, atât pe Android cât și pe iOS și funcționează fără probleme. 

Așa cum zicea și Mihai, îți recomandăm să iei legătura cu colegii noștri pentru verificarea situației tale punctuale. Te așteptăm să revii cu vești bune să ne spui cum s-a rezolvat.

Întâmpini aceeași problemă când încerci să te conectezi la contul My Orange și dintr-un browser?

Daca este vorba doar de aplicație îi poți contacta și prin email la aplicatii@orange.com

Szabolcs
Explorator entuziast

Am incercat și din browser, intru dar nu vad absolut nimic,nu se vad facturi,din două coduri de abonat doar unul e vizibil,nu reușesc să accesez al doilea cont de abonat.