anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Stergere Card din My Orange Account - possible unsafe , change to Revolut temporarly card.

adrian87n
Cunoscător

Avand in vedere ca aplicatia My Orange nu detine pasul 2 de autentificare care este obligatoriu, personal am ales ca sa sterg datele cardului salvat in contul My Orange, si adaugarea un card cu date temporare din Revolut, astfel in cazul unui nou atack la datele sensibile in Orange, sa nu imi expuna Orange datele cardului.

Alegerea este una personala , preventiva si obiectiva, prin acest pas DORESC SA IMI PASTREZ IN SIGURANTA DATELE CARDULUI PERSONAL pentru care increderea mi-a scazut putin , acest aspect fiind 100% datorat faptului ca aplicatia My Orange NU DETINE PASUL 2 de AUTENTIFICARE ! 

Voi ce parere aveti ? Credeti ca am procedat bine? Voi ce masuri luati in acest sens? ati luat deja masuri ? Ce ati facut ?

adrian87n_0-1743688235544.png

2 Răspunsuri 2

Razvan
#StarMember

In aplicatia My Orange am șters cardul virtual de la Unicredit și în Yoxo am înlocuit cardul fizic de la Unicredit cu unul virtual. Deși, se spune că nu sunt riscuri asociate, am preferat să aplic, preventiv, recomandările băncilor în ceea ce privește siguranța datelor bancare. 

teacher_
#StarMember

Este simplu, eu nu am card salvat în My Orange. De fapt, nu prea mi-am salvat datele cardului nicaieri, cu excepția eMag