anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

SUNET/ BEEP LA INCEPUT DE APEL

maria201
Junior

Acm 2-3 zile m am schimbat de pe Orange la Digi, cand incerc sa sun pe cineva de la orange aud un beep la inceput de apel si cand persoana raspunde, calitatea apelului este foarte proasta ca si cum am vorbi de pe telefon cu fir.. va rog frumos o solutie? Multumesc frumos! 

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Buna,

Detalii despre acel beep găsești aici la punctul 5:

https://www.portabilitate.ro/ro-678-%C3%AEntreb%C4%83ri-frecvente 

"Dacă suni din reţeaua ta un număr care a fost iniţial în aceeaşi reţea şi apoi a fost portat, vei auzi, după iniţierea apelului, dar înainte ca cel apelat să răspundă, un ton distinctiv care semnalează că numărul de telefon a fost portat. Astfel, ai posibilitatea de a decide dacă doreşti să renunţi la apelul respectiv.

Poţi afla în ce reţea este acum un număr de telefon din mai multe surse:

- de la operatorul tău, prin intermediul serviciului de relaţii cu clienţii;
- accesând 
www.portabilitate.ro şi folosind aplicaţia destinată localizării numerelor portate."

Beep-ul nu are legătură cu calitatea semnalului.

Nu exista o soluție pentru problema, cu excepția revenirii la furnizorul inițial.

Vizualizare soluţie în postul original

15 Răspunsuri 15

Depinde. Daca are DON de 5E, sa se uite in contract. La mine scrie ca e redus de la 9E (si nu stiu cat) la 5E. Pentru mai multe numere, pretul final scade.

Totusi, teoretic fiind la inceput, nu cred ca se pot lega de abonament, cat de taxa de protare (asumata de operator, nu client) si activare (parca 50 lei).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.