anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Sezisare scrisa in 13.02.2026 fara confirmare de inregistrare si fara numar referinta

elva
Explorator

Buna comunitate!

In 13.02.2026 am trimis un email la serviciul.clienti@orange.ro

Pana astazi, 21.02.2026, nu am primit nicio confirmare  (pe SMS , pe email sau altundeva) ca sesizarea mea a fost primita cu confirmare de inregistrare si cu numar de referinta.

(in mod normal, primeam un SMS de confirmare in termen de 2-3 zile de trimiterea mailului)

Mentionez ca si celalalte adrese de email (sesizari@orange.ro, reclamatii@orange.ro) nu am primit nicio confirmare de receptie.

Va rog sa ma ajutati cu o adresa de email functionala si valida ....sau sa imi indicati corectitudinea acestor adrese de email pentru a retrimite sesizarea la care doresc raspuns.

Mersi fain!!! 🙂

1 Soluţie acceptată‚

Apreciez timpul acordat situatiei si a detaliilor suplimentare. Multumesc.

Am gasit pe www.orange.ro urmatorul document : ''Orange Romania_Procedura privind solutionarea reclamatiilor utilizatorilor finali '' , care sper sa ajute si pe altii cu informatii clare si exacte :

https://www.orange.ro/files/solutionarea-reclamatiilor.pdf

1. Procedura internă obligă operatorul să confirme înregistrarea în maximum 5 zile lucrătoare + clientul trebuie să primească număr de înregistrare ;

2. Termene obligatorii din procedură - Răspuns la reclamație :

• Pentru clienții cu abonament (persoane fizice) – răspunsul motivat trebuie să fie oferit în maxim 30 zile lucrătoare de la data înregistrării reclamației.

• În cazul în care reclamația necesită investigații complexe, acest termen poate fi extins până la 90 zile, dar clientul trebuie informat despre extindere și stadiul cauzei.

Dacă operatorul nu înregistrează reclamația și nu furnizează număr de înregistrare, practic nu poate invoca un termen de soluționare — asta reprezintă un defect procedural.

Vizualizare soluţie în postul original

18 Răspunsuri 18

Apreciez timpul acordat situatiei si a detaliilor suplimentare. Multumesc.

Am gasit pe www.orange.ro urmatorul document : ''Orange Romania_Procedura privind solutionarea reclamatiilor utilizatorilor finali '' , care sper sa ajute si pe altii cu informatii clare si exacte :

https://www.orange.ro/files/solutionarea-reclamatiilor.pdf

1. Procedura internă obligă operatorul să confirme înregistrarea în maximum 5 zile lucrătoare + clientul trebuie să primească număr de înregistrare ;

2. Termene obligatorii din procedură - Răspuns la reclamație :

• Pentru clienții cu abonament (persoane fizice) – răspunsul motivat trebuie să fie oferit în maxim 30 zile lucrătoare de la data înregistrării reclamației.

• În cazul în care reclamația necesită investigații complexe, acest termen poate fi extins până la 90 zile, dar clientul trebuie informat despre extindere și stadiul cauzei.

Dacă operatorul nu înregistrează reclamația și nu furnizează număr de înregistrare, practic nu poate invoca un termen de soluționare — asta reprezintă un defect procedural.

elva
Explorator

Hey all.

Am scris un email scris in 02.03.2026 cu confirmare de primire de la customer@orange.com dar fara numar de inregistrare, doar cu mesaj automat : ''Salut, Iti multumim pentru mesajul trimis. Vom analiza solicitarea ta si vom reveni cu un raspuns in cel mai scurt timp posibil. Cu prietenie, Echipa Orange''.

Situatie: de 2 luni se emite factura fara ''Detalii factura''/''Factura consolidata'':

- lipsa optiune atat in cont online cat si in app;

- factura are 2 pagini : o pagina cu sumar cont si o pagina cu modalitati plata, fara descriere separata a serviciului fix (pret, perioada etc.)

La factura pe Ianuarie: s-a deschis tichet 29.01.2026, am fost contactata telefonic 03.02.2026 si am primit instant pe email (de la solicitari.orange@orange.com) atasamente pdf cu detaliile serviciilor fixe prestate si facturate (TV+Internet), fiecare separat : costuri, perioada de facturare etc. Factura a fost achitata in timp util, inainte de scadenta.

Pentru factura Februarie am scris email 02.03.2026, insa abia la solicitari & explicatii suplimentare in Djingo s-a deschis tichet 09.03.2026, tinand cont ca factura e scadenta in 12.03.2026.

- cum se poate face o plata la o factura de servicii, in timp util, dar si in mod constient si informat, daca lipsesc astfel de detaliile minime/standard?

Thx de orice reply.

Salutare!

Poți să activezi detaliile la factură, cum este explicat aici.  Eu am de peste 15 ani așa ceva și nu am întâmpinat probleme. 

Poți vedea detaliile și să faci plata din My Orange.

Baftă multă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Poți plăti factura, iar dacă observi ulterior că există ceva în neregulă cu detaliile acesteia, poți face o sesizare. Factura trebuie platita pentru a evita penalitati sau deconectări.

Odata ce a fost deschis un tichet, cerele sa nu mai fie inchis pana nu se rezolva problema. De asemenea cere escaladarea problemei daca e necesar.