anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Restituire puncte orange thank you

Afaa456
Junior entuziast

Am plasat o comanda pentru un telefon cu prelungirea abonamentului si utilizarea punctelor orange thank you, iar a doua zi am primit un mail in care scria ca comanda este anulata din motive tehnice(aparent nu mai era in stoc, desi pe site aparea in stoc).Cand o sa mi se restituie punctele inapoi?

1 Soluţie acceptată‚

Salut, @Afaa456!

Colegii mei au realocat acum punctele.

Vizualizare soluţie în postul original

13 Răspunsuri 13

George24
Junior

Bună,

Este foarte important sa contactezi serviciul clienți și sa ceri restituire punctelor.

https://www.orange.ro/contact/ 

Afaa456
Junior entuziast

I-am contactat o data si ziceau ca o sa le primesc, dar din 14 aug inca nu le-am primit. Mai incerc.Multumesc

delfinas
#StarMember

Nu cred ca va dura mult, mie mi s-au restituit punctele OTY cam in 36 de ore dupa anularea comenzii.

Afaa456
Junior entuziast

Eu din 14 aug inca nu le am primit.Multumesc oricum🫶

DanielaH
Moderator

@Afaa456, putem întreba și noi colegii de la Magazinul online. Ne poți oferi, te rog, numărul comenzii?

Afaa456
Junior entuziast

Buna ziua

Intre timp am reusit sa iau legatura cu un operator, iar acesta a zis ca a facut o solicitare si in 24/48 de ore o sa le primesc inapoi.Sper sa fie asa

Multumesc oricum

Mulțumim și noi. Te așteptăm să revii cu vești bune să ne confirmi că s-a rezolvat. 

Afaa456
Junior entuziast

Salut

Tot nu am primit punctele

Numarul comenzii este #3033690

Salut, @Afaa456!

Colegii mei au realocat acum punctele.

Afaa456
Junior entuziast

Multumesc.Le am primit

Cu drag. Te mai așteptăm în Comunitate.

Bună ziua. Mie m-au refuzat posibilitatea de folosire a punctelor. Le-au șters pur și simplu abuziv

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Dacă ți s-a confirmat, cred că se va rezolva! Eu am rezolvat de fiecare dată relativ repede, când am fost în situații asemănătoare.

Baftă!