anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

recepționare in italia

vio6608
Junior

Bună ziua tuturor. Mă adresez celor care încă mai sunt în Italia și au abonament Orange. Aveți cumva probleme cu recepționarea? A fost făcut upgrade, schimbare satelit? Mulțumesc 

9 Răspunsuri 9

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai verificat cât este semnalul la calitate? Dacă s-a dereglat antena sau ai probleme cu lnb,  cabluri, etc, trebuie discutat cu cineva care se pricepe pentru un nou reglaj. Dacă era ceva general, sigur mai dădeau și alți utilizatori de veste!

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Da Vio73,am controlat direcționarea,cabluri,conexiuni..., totul ok

Calitatea semnalului și puterea sunt în regulă?

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Aa,uitam calitate semnal 0,nivel semnal 90

Acolo este problema. Ori nu este bine reglată, ori altceva. Dacă poți, mișcă foarte puțin lnb-ul în dreapta, cum te uiți la antenă și vezi dacă se schimbă ceva. Dar foarte fin! 

Vio73, am aplicația SatCatcher, am verificat direcționare, am încercat N-S, V-E. NIMIC

Nu mai folosesc de mult timp antena satelit, dar ar trebui să vezi aproape tot ce este aici , dacă ai pachetul mare. Nu contează că ești în afara țării! Cauza, din punctul meu de vedere, este reglajul. Dar pune întrebări și la Orange, poate cine știe!

Am reglat multe antene în trecut, dacă este semnal 0, nu este bine.

RafaHelper
#StarMember

Salut @vio6608, 

Sa înțeleg ca este vorba de un abonament fix de televiziune prin satelit?

Da Rafa, este vorba de un abonament