anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Pot folosi in Italia aceleasi resurse care le am in RO fara cost suplimentar?

Cipik
Începător

Salutare

Pot folosi in Italia aceleasi resurse care le am in RO fara cost suplimentar?

De ex: daca am 60 gb net disponibil, ii folosi si in Italia?

Daca am minute nelimitate , pot vorbi din Italia in RO fara cost suplimentar?

Multumesc

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ce abonament sau ce optiune prepay ai activata?

Poti folosi doar limita maxima de date mobile alocata in roaming conform ofertei tale de abonament sau conform optiunii prepay activate.

In cazul abonamentului, poti verifica ce resurse poti folosi in roaming accesand contul tau my orange sectiunea consum sau prin apel la *100#. Dupa consumarea resurselor alocate vei fi tarifat confor tarifelor standard.

9890.jpg

9898.jpg

In cazul prepay optiunile care iti ofera acces la roaming in italia le gasesti accesand linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/roaming/italia/ 

Optiunile disponibile pentru prepay in cazul roamingului în Italia sunt cele de 16 euro respectiv 12 euro.

9892.jpg

9894.jpg

9896.jpg

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ce abonament sau ce optiune prepay ai activata?

Poti folosi doar limita maxima de date mobile alocata in roaming conform ofertei tale de abonament sau conform optiunii prepay activate.

In cazul abonamentului, poti verifica ce resurse poti folosi in roaming accesand contul tau my orange sectiunea consum sau prin apel la *100#. Dupa consumarea resurselor alocate vei fi tarifat confor tarifelor standard.

9890.jpg

9898.jpg

In cazul prepay optiunile care iti ofera acces la roaming in italia le gasesti accesand linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/roaming/italia/ 

Optiunile disponibile pentru prepay in cazul roamingului în Italia sunt cele de 16 euro respectiv 12 euro.

9892.jpg

9894.jpg

9896.jpg

teacher_
#StarMember

Salut. Poti să le folosești doar dacă ai o opțiune prepay cu resurse în roaming sau daca ai un abonament care îți oferă acces la roaming. Intră în mY orange, sau daca nu ai suna la *133# și vezi ce mesaj primești 

Esti pe prepay sau abonament?

Ce valoare are ultima reîncărcare, sau ce valoare are abonamentul tău?

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă resursele de internet sunt valabile în roaming, da, pot fi folosite. Dacă sunt naționale, evident că nu. Referitor la minutele naționale, evident că pot fi folosite spre numere din  România fără probleme, nu spre numere italiene sau din altă țară.

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.