anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Nelamurire jocuri 1.18 euro

paraschivamarcu
Vizitator

Buna seara ! Am dubii în privința unui mes primit de la Orange  și zice așa: plata in valoare de 1.18 euro pt jocuri pe tel a fost efectuată cu succes. Dacă nu mai dorești acest abonament poți renunța la el daca trimiți SMS la Nr 8351. Oare e țeapa sau ce sa fie? Menționez  că nu am nici un abonament nu joc pe tel nimic. A mai pățit cineva așa ceva? Mi-e că sun la acest nr și mă trezesc cu alte surprize. Va mulțumesc!

4 Răspunsuri 4

Razvan
#StarMember

Bună! În urma navigării pe internet ți s-a activat serviciul Orange Games. Dezactivează cât mai repede pentru a nu fi taxat, trimițând sms gratuit cu textul STOP la numărul 8351.

Și mie mi s-a activat automat în urma unui pop-up, navigând pe internet, fără să dau activare, pur și simplu a venit sms ca la tine, dar știind de problemă, am dezactivat ulterior.

https://www.orange.ro/help/cum-anulez-abonamentul-pentru-jocuri-din-orange-games-11828?srsltid=AfmBO...

Aici în comunitate găsești mai multe informații despre serviciul Orange Games.

Am trimis SMS și scrie așa :Abonamentul dvs.la serviciu Orange Games a fost realizat .O fi ok răspunsul? Și încă o întrebare dacă ma pute ți ajuta  .Dacă ești membru  în comunitatea Orange este un abonament presupune ceva costuri?Va mulțumesc!

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Să fii membru în Comunitatea Orange nu presupune niciun cost. Dimpotrivă, înseamnă să fii la curent cu multe noutăți, să ceri ajutorul și să ajuți pe alții la rândul tău gratuit.

Normal trebuia să ți se dea mesaj că ai fost dezabonat.

Ai detalii despre cum trebuie făcut aici . Poți lua legătura cu cei de la Orange din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos) - Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator. Acolo le scrii și ei vor răspunde mai târziu, nu imediat. 

Sper să reușești!

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Eu zic să procedezi urgent la dezactivarea lui, pentru că altfel vei avea costuri suplimentare. Deci fă ce ți se spune acolo!

Baftă!