anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

alt abonament neasumat intitulat vrtube3602

anarox
Junior

Buna ziua!

Dupa ce timp de circa  2 luni am avut saptamanal un abonament de jocuri si nu stiu cum m-am procopsit cu el, de 1,18 Euro/saptamana, dezactivat greu (a fost inutil sa trimit sms la numar scurt, oricum nu am folosit asa ceva), azi m-am trezit cu altul denumit vrtube3602. Similar, nu se poate renunta prin sms la nr 3808 cu textul STOP VRTUBE

Am primit notificare ca plata, de 1,99 Euro, a fost efectuta cu succes (mesaj de la Orange). In paralel, am alt mesaj de la 8351 potrivit caruia ”te_ai abonat la VRTube360”, tarif de 1,99 Euro/sapt. In plus, info la 0312295017 (acelasi nr si pt jocuri).

Ce o fi cu abuzul asta, trebuie sesizare la ANPC?! Sunt extrem de dezamagita, ma gandesc f serios sa renunt la cele 3 abonamente pe care le am...

1 Soluţie acceptată‚

anarox
Junior

Am reusit sunand la nr 0312295017. Robot, a specificat ca sunt abonata la serviciul ”neinteligibil” iar apoi ca regreta ”decizia”. Eu nu! Bani luati pt nimic! Sper sa nu se mai repete!

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion

Buna,

Văd că VRtube360 au modul de dezabonare pe site-ul lor:

https://ro.360vrtube.mobi/anulare 

Îți recomand să folosește un adblocker.

anarox
Junior

Prin Franta mai sunt persoane care s-au confruntat cu asa ceva. Am identificat si site-ul unde, similar, nu se poate face dezactivare. Am un telefon vechi iar aplicatia e pt virtual reality ...

https://ro.360vrtube.mobi/anulare

anarox
Junior

Am reusit sunand la nr 0312295017. Robot, a specificat ca sunt abonata la serviciul ”neinteligibil” iar apoi ca regreta ”decizia”. Eu nu! Bani luati pt nimic! Sper sa nu se mai repete!

Mai vorbesc și urât după ce ne-au luat banii 

Sorin_1010
Începător
  • Ma confrunt cu aceeași problema.  Deși am dezactivat de 2 ori asa zisul abonament, luna asta sunt bun de plata din nou. Ma voi adresa ANPC ului pentru ca nu vad alta soluție. Voi vedea în același timp cum pot renunța la abonament. 

Le-am spus că am făcut plăcere și mi-au răspuns să fiu sănătos 

Htb
Începător

O altă țeapă,am trimis mesaj cu STOP,nu l-au anulat și după ce am sunat la numărul 0312295017 o doamnă a mai și vorbit urât