anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cum pot afla numarul de awb de la cargus pentru returnarea unui telefon?

BaciuIonut
Junior

Buna ziua,

Cum pot afla numarul de awb de la cargus pentru returnarea unui telefon defect. Solicitarea am facut-o telefonic catre orange si acestia au facut solicitarea. Cei de la Cargus au zis ca Orange imi dau numarul de awb nu ei. Telefonul a fost ridicat deja de 4 zile ?

Multumesc

4 Răspunsuri 4

FLo1
#StarMember

Salut @BaciuIonut . Modalitatile de solicitare retur sunt:

- in contul online, sectiunea magazin online, rubrica comenzile - > Doresc sa fac retur;

- email catre adresa magazinonline@orange.ro cu formularul de retragere online atasat;

- prin apel gratuit la 300 de pe numarul tau Orange sau la numarul 0374300300 tarif normal.

Am înțeles de la tine că solicitarea a fost telefonică. În acest sens, în informarea primită de la Orange, ți s-a menționat dacă AWB-ul trebuie tipărit de tine sau de curier. Posibil să fie necesară doar predarea pachetului, cu datele AWB-ului de retur cunoscute de către curier. 

Detalii mai multe regăsești aici: https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/returnarea-produselor/  

Numai bine.

DanielaH
Moderator

@BaciuIonut, s-a rezolvat situația cu returul?

Buna ziua, 

de la curier am o confirmare ca a ajuns pachetul, dar in aplicatia Orange eu nu vad nimic la retururile mele.

baciu.png

BaciuIonut
Junior

si nici de cei de la orange nu am fost sunat pentru solutionarea problemei, am vb de 2 ori cu 2 persoane si mi-au zis ca voi fi sunat dar inca astept, cred ca voi renunta la serviciile Orange si voi trece la concurenta poate sunt mai seriosi. Mentionez ca am 4 abonamente .