anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cost suplimentar for FORWARDTV2/Filmable

Grngrbn
Junior

Hello, i have an additional cost on my Orange bill for something I haven't subscribed to. I received an SMS with the message:Plata in valoare de 3.00 euro prin FORWARDTV2 a fost efectuata cu succes. Iti multumim. And Plata in valoare de 3.00 euro prin Filmable a fost efectuata cu succes. Iti multumim.

Although i have not subscribe this feature now they are charging me 6 euros extra how can i unsubscribe this feature. I have been scammed by this so called cost suplimentar. Now i don't i want to use orange postpaid sim but i still have 14/15 month subscription left. Anyone please help me how to change my sim postpaid to prepaid.

1 Soluţie acceptată‚

Numărul pe care l-am primit din partea Orange pentru a solicita dezabonarea Filmable este 0312296685

Vizualizare soluţie în postul original

85 Răspunsuri 85

Am rezolvat in aceasi zi. Mesaj pe email catre ei si catre Orange si au operat anularea subscriptiei, precum si au returnat sumele. Oricum nu este corect si oricand ne putem astepta la experiente asemanatoare de alti furnizori terti (fara acordul nostru). Cam atat pe acest subiect.

Ai primit raspuns cumva de la ei? sunt in aceeasi situatie si acum le-am trimis e-mail. Multumesc!

la ce adresa ati trimis e-mailul?

MihaiC99
Campion certificat

Este un screenshot mai sus:

or.ro@mondiapay.com 

10493.jpg

Mai multe informații despre astfel de furnizori si modul de contact aici.

Nu strica sa faci o plângere si catre Orange daca abonarea sa produs abuziv.

O plângere la ANPC a facut cineva? Nu știu cum se intampla numai la ORANGE asa ceva.

Fac eu. Orange isi bate joc de clientii sai. Astept raspunsul lor (care pe mail dureaza 7 zile), iar prin Posta nu se stie, si imediat ce le am, trimit sesizare catre ANPC si Ancom.

la ce adresa e email ati scris?

Salut,

Cat ai asteptat sa iti raspunda ? Am trimis si eu mail catre ei ieri in care am cerut dezabonarea si restituirea sumelor taxate incorect. In acelasi timp am transmis si catre Orange cu mentiunea ca ma voi adresa ANPC pt rezolvare. Am primit momentan de la Orange un raspuns negativ.

Au răspuns destul de repede cred chiar a doua zi,și mi-au dat banii înapoi 

Acesta e raspunsul pe care l-am primit eu

Bună ziua,

Dorim să vă informăm că serviciul Filmable a fost activat pe numărul de telefon 407xxxx prin intermediul HE, utilizând procedura standard de activare disponibilă publicului.

Serviciul a fost:

activat la data de 05.02.2026

dezactivat la data de13.03.2026

Linkul utilizat pentru activare:

https://ua.filmable.tv/lp?cid=685c0c358572b

Activarea serviciului prin HE presupune următorii pași:

• accesarea paginii web a serviciului;

• inițierea procesului de activare de către utilizator;

• identificarea numărului de telefon prin intermediul rețelei operatorului de telefonie mobilă (HE) și confirmarea activării prin aceasta.

Acest proces poate fi realizat exclusiv de către utilizatorul care are acces la dispozitivul utilizat și la conexiunea de date a operatorului respectiv.

Dorim să subliniem că:

• activarea serviciului nu este posibilă fără o acțiune voluntară din partea utilizatorului;

• informațiile referitoare la tarife, termeni și condiții sunt afișate pe pagina serviciului și sunt puse la dispoziție de operatorul de telefonie mobilă;

• operatorul mobil oferă posibilitatea gratuită de blocare a serviciilor suplimentare cu plată, opțiune recomandată în special pentru utilizatorii minori.

Serviciul a fost între timp dezactivat.

Rămânem la dispoziția dumneavoastră pentru orice informații suplimentare.

Cu stimă,

--

Elena Popescu

Nesimțiți. N-ar recunoaște niciodată că fac șmecheria asta.

Calculați voi 3 euro (presupunând că toți userii observă și anulează imediat după prima taxare) înmulțit cu câteva sute de mii de abonați Orange. Cât vă dă?

Faceți reclamație la ANPC chiar și pentru ăia 3 euro. Să primească amendă cât au strâns din șmecheria asta cu Filmable. 😉

Exact acelasi raspuns l-am primit si eu. Las si eu experienta mea de azi in caz ca ajuta pe cineva. Am sunat initial la Orange, desigur, nu m-au putut ajuta cu nimic si mi-au dat numarul de telefon 0318262750. La Orange am solicitat sa fie blocate aceste “servicii electronice” pentru numarul meu de telefon. Ei au zis ca probabil “s-a accesat un link sau ceva” 

Am sunat la ForwardTv, doamna Adela a vorbit foarte nepoliticos dar mi-a facut anularea si am primit confirmare prin mesaj. Am intrebat cum imi recuperez suma dar ea ma intreaba pe mine daca nu am o adresa sau ceva in mesaje ca ea se ocupa doar de rezilieri. Am spus vreau sa imi confirme ea ce trebuie sa fac exact. Dupa o pauza lunga si multe voci pe fundal imi spune sa trimit email la or.ro@mondiapay.com. Raspunsurile primite le atasez. Absolut jenant si o sa urmeze si o plangere la ANPC.

Sper ca ti-am fost de ajutor

Exact asa și la mine, în 2026 deja m-au taxat de 2 ori pa acum!

Se poate sesiza cineva? Am primit mesaj ca fost taxat cu 3 EURO tot pe ForwardTV. Nu am acceptat sa mi se dea numărul de telefon și datele personale pentru abonare.