la 29-09-2025 10:59 AM
Hello, i have an additional cost on my Orange bill for something I haven't subscribed to. I received an SMS with the message:Plata in valoare de 3.00 euro prin FORWARDTV2 a fost efectuata cu succes. Iti multumim. And Plata in valoare de 3.00 euro prin Filmable a fost efectuata cu succes. Iti multumim.
Although i have not subscribe this feature now they are charging me 6 euros extra how can i unsubscribe this feature. I have been scammed by this so called cost suplimentar. Now i don't i want to use orange postpaid sim but i still have 14/15 month subscription left. Anyone please help me how to change my sim postpaid to prepaid.
la 08-10-2025 01:49 PM
Numărul pe care l-am primit din partea Orange pentru a solicita dezabonarea Filmable este 0318 262750
la 06-10-2025 05:14 PM
I think it's one time subscription. I Also tried to msge but it doesn't work
la 07-10-2025 10:48 AM
Have you tried calling the number 0318262750?
la 21-11-2025 01:38 PM
maybe you can try email support@imb.digital, should work
la 13-10-2025 12:06 PM
Buna ,
A reusit cineva sa se dezaboneze de la serviciul Filmable ?
Am scris mail-uri , am sunat la serviciul clienti si nu reusesc.
De la Orange mi se spune ca ei nu pot opri plata celor 3 Eur
la 04-11-2025 11:22 AM
buna,
am primit un sms pe telefon cum ca am platit 3euro prin FORWARDTV....stie cineva despre ce e vorba?
la 10-11-2025 05:32 PM
O zi bună! Acum cateva săptămâni mi-a apărut pe aplicația de mesaje ca m-am abonat cu succes la subscriptia Filmable si Forwardtv, dar eu nu am dorit acest lucru si totusi mi-a luat bani de pe abonament. Am încercat sa ma dezabonez cum scria in mesaje, dar încă se retrag bani pe abonamentul meu.
la 10-11-2025 05:35 PM
la 17-11-2025 04:02 PM
Inca un post legat de o aplicatie terta care cumva se subscrie singura prin intermediul "reclamelor". Mama mea a patit o luna asta. S a trezit cu 2 plati facute pentru FORDWARDTV. Mi se pare ireal ca cei de la Orange call center sa se comporte atat de miserupist in cazurile astea. Se vede clar ca doamna nu era la prima cerere de dezabonare aplicatii terte.
De ce nu se escaleaza lucrurile astea la oameni care pot sa faca ceva in legatura cu sistemele Orange? De ce sunt atat de multi "colaboratori" pe care nici macar nu i gasesti dupa un search pe Google. De unde si pana unde in Europa trebuia sa SUNI SI SA TRIMITI EMAIL URI ca sa te dezabonezi de la un serviciu? Cei de la Orange stiu ca aceste firma fantoma folosesc script uri in reclamele lor, abuziv, ca sa si ia singuri codurile din SMS? Atat de usor este sa dai scam uri prin Orange? Unde pot sa ma inscriu si eu? Plus ca Orange accepta aceste firme sub infrastructura si imaginea Orange, dar Orange nu isi asuma ce fac acesti indivizi? Serios? Am facut plangere la ANPC, sunt foarte curios ce o sa zica si domnii cand o sa afle ca in timp ce stau pe Facebook sau alte aplicatii, se pot trezi cu o subscriptie fantoma. Va faceti de ras singuri cu prostiile astea si va bateti joc de imaginea si clientela Orange pentru niste lei amarati.
PS: Acest mesaj va rog sa l trimiteti la oamenii care sunt in masura sa faca ceva in legatura cu asta. Nu am venit aici sa ma iau de oamenii din comunitate care chiar incearca sa ajute si imi dau seama ca si ei stiu ca nu i ok ce se intampla. Nu ma intereseaza link uri si adrese de mail sau telefoane pentru FORWARDTV pentru ca le am primit de la call center dupa ce mi s a zis ca doamna nu poate sa ma ajute cu nimic si ca e vina mea si ca trebuie sa vorbesc cu acesti tipi. JALNIC
la 17-11-2025 05:01 PM
Salutare,
O experienta nu tocmai frumoasa, dar tata a patit ceva similar la Digi in urma cu aproximativ 2 ani: a apasat pe o reclama dintr-o aplicatie si s-a trezit cu 6E extra cost suplimentar (eu fiind titularul contractului). Nu stiu ce sa zic, dar Orange nu este singurul care are contracte de microplati (asa se numesc). O sa fac un topic cu am "reusit" sa prind un astfel de SMS (fiind pe Yoxo fara credit, nu "l-am lasat" sa plece)*. O sa fi surprins sa vezi prin ce modalitati se pot crea aceste costuri suplimentare.
Sa ne spui si noi cum ai formulat reclamatia. Nu de alta, dar multi au zis ca reclama (posibil sa fi reclamat) dar nu au mai revenit cu raspunsul. Tot ce pot presupune (si subliniez, presupun) este faptul ca ANPC nu le-a dat dreptate.
*) cand mi-am zis ca-l fac, nu mai erau astfel de subiecte in comunitate si am lasat-o asa, dar vad ca de vreo 2-3 saptamani se tot aduna...
la 17-11-2025 05:07 PM
Am fost abonat prin doar două click-uri. Acest lucru pare să se întâmple atunci când sunt conectat la datele mobile, deoarece atunci când am încercat prin Wi-Fi, abonarea nu s-a realizat și a apărut o eroare. Consider că asemenea abonări, efectuate fără un SMS de confirmare,sunt abuzive și ridică probleme de transparență și securitate.
la 17-11-2025 05:18 PM
Nu te contrazic, dar tata nu a primit niciun SMS de confirmare de genul "bai [...], vezi ca ai apasat o reclama si te-am taxat cu X euro".
Sunt de acord ca acesti furnizori ar trebui sa aiba obligatia sa transmita o notificare de confirmare a platii (asa cum Orange te notifica pentru diverse actiuni (nu stiu, activare roaming, activare extraoptiune, etc).
Si da, tata tinea telefonul cu WiFi si date mobile active. Nu stiu daca lipsa datelor mobile "poate fenta" taxarea, dar, daca la tine nu a plecat, ar fi un punct de luat in seama.
17-11-2025 05:27 PM - editat 17-11-2025 05:29 PM
Presupun că furnizorii mă pot identifica pe baza datelor mobile. Ideea este că, dacă doresc să mă abonez la un astfel de serviciu, ar trebui să confirm printr-un SMS, la fel cum procedează unii dintre acești furnizori. Ar trebui implementate astfel de reguli și cine le încălca sa fie sanctionati. Se poate verifica ușor dacă am trimis eu un astfel de mesaj. In cazul in care nu am trimis un astfel de mesaj, sumele sa fie restituite ușor și fără bătăi de cap.
la 17-11-2025 06:32 PM
Salutare,
Promit ca revin cu un raspuns. Am probleme cu cererea la ANPC pentru ca imi expira buletinul si cel nou este pe drum. Sper ca se rezolva saptamana asta si sa pot continua cu cererea. Imi imaginez ca si cei de la ANPC o sa ceara dovezi in acest sens ca mna... ar fi culmea sa investigheze ei ceva si o sa zica tot de noi ca suntem nebuni. Am mai vazut exemple de link uri pe forum catre aceste terte si clar nu se aseamana cu ce explica lumea. Pe link urile acelea, iti introduci manual numarul de telefon si scrie ca trebuie sa introduci tot tu codul din SMS ca sa te abonezi. Hai ca poate greseste cineva, 2... 3... dar forum ul e plin de luni de zile cu oameni care zic ca habar n au de unde apar costuri. Pentru Orange ar trebui sa fie un semn mare de alarma ca ceva nu se respecta. Ar fi culmea ca mamaie care stie doar de Facebook si Contacte, sa treaca singura prin acesti pasi si sa se aboneze de buna voie. Daca spui ca si Digi are probleme de genu... inseamna ca e o schema veche. Din toti furnizorii astia terti, nu am gasit niciunul pe internet. Totusi sa zic ca platesc abonamentul asta, cum il accesez? Ce aplicatie folosesc? Tot prin Orange sau cum? N are nicio logica sistemul si clar este lipsit de transparenta, asa cum spuneti si voi. Scheme ascunse, portite legale si tot felu de manevre fiscale. Nici macar un SRL n am gasit pentru acesti parteneri.
la 18-11-2025 09:41 AM
Nu cred ca e o problema specifica unui operator, ci faptul ca sunt contracte similare intre operatori si acesti furnizori.
Cand s-a intamplat la tata, am cerut celor de la Digi sa blocheze pe toate numerele numerele scurte (exista varianta ori sa le blocheze pe toate, ori pe niciunul). "Am rezistat" doar 2 luni: aveam nevoie sa platesc diverse taxe sau parcari am reactivat. Nu s-a mai intamplat de atunci.
Problema acestor taxari este alta: modul prin care tarifeaza. Atingi o reclama, te "abonezi" la un serviciu (nici nu stii ce anume face), nu primesti nicio confirmare ca te-ai abonat si te trezesti ca ai cost suplimentar la factura. Pe operatori ii vad ca fiind intermediari, adica doar asigura comunicarea dintre furnizorul tert si client (asa cum Google Play poate tarifa prin operator diverse servicii). Evident, primesc niste bani (ori tariful pentru SMS, ori comision), dar nu stiu in ce masura pot controla modul de tarifare decat cel contractual cu acel tert.
la 26-11-2025 06:08 PM
Ai primit vreun raspuns de la ANPC? Eu am informat Orange ca voi rezilia contractul daca nu ajusteaza factura. Practic Orange incurajeaza scaming.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor