anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care sunt beneficiile primite prin Orange thank you?

Razvan
#StarMember
Odată ce devii abonat al serviciilor ale companiei Orange România, ești înrolat automat în programul Orange thank you.
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember

La fiecare plata a facturii primesti:

• 10% din valoarea acesteia in puncte, dacă ai minimum un serviciu de Voce, Internet sau TV
  • 20% daca ai oferta Orange Love sau platesti prin Orange Money
  • 40% daca ai oferta Orange Love si platesti prin Orange Money

De asemenea primesti 50 de puncte bonus Thank You la prima accesare a contului My Orange.

Update 19 martie 2026 (DanielaH, Moderator)

Detalii despre noul program Oranhe Thank you găsiți aici.

Punctele Thank You se alocă astfel:

• echivalentul în puncte Thank You a 10% din valoarea consumului facturat,pentru plata facturii la scadență din contul My Orange sau din aplicația bancară
  • 5 puncte Thank You la reîncărcarea unei cartele PrePay de pe un abonament Orange, din contul My Orange sau din aplicație. Punctele se alocă pentru reîncărcările de minimum 6 €, în limita a maximum 15 puncte Thank You, lunar.
  • 50 puncte Thank You dacă creezi un cont My Orange în aplicație sau pe www.orange.ro
  • 5 puncte Thank You dacă prelungești abonamentul din aplicația My Orange
  • 5 puncte Thank You la prelungirea un abonament de minimum 10 euro pe 24 de luni și cumpărarea unui telefon din magazinele Orange sau partenere

Vizualizare soluţie în postul original

21 Răspunsuri 21

Vio73
#StarMember
@Florin D, Poate la tine e ceva în neregulă! Ai verificat bine?
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Florin_D
Cunoscător certificat
Bun si daca ar fi o problema ce ar trebui sa fac!? Sunt sigur ca nu imi da nimeni punctele retroactiv de la ultima achizitie de telefon de la orange. Si mai cred ca daca nu folosesti punctele si vrei sau incerci sa le strangi, la o anumita perioada se pierd ceea ce nu prea mi se pare corent, nu cred ca ma poate obliga cineva sa le consum intr-o anumita perioada! Am sa incerc sa vorbesc zilele acestea la serviciul clienti de la orange sa vad care este treaba si daca este o problema as vrea toate punctele de la care nu le-am primit in tot acest timp

Vio73
#StarMember
Vorbești cu ei să se rezolve măcar de aici încolo.
Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Miha_Z
#StarMember
Am aflat un lucru nou, nici eu nu stiam ca pot lua net bonus cu punctele thank you.

Vio73
#StarMember
Destul de interesant.

Neaplicabil
interesant! tina,cum functioneaza treaba asta cu bonusul de net si punctele? nu stiam.

Tina
Cunoscător certificat
@leon, o data cu vechimea in rețea vin și beneficiile. Reducerea de 10 euro la achiziția de telefoane, evident in funcție de respectarea unor termene și condiții, e o modalitate de a le mulțumii clienților pentru fidelitate. In plus, se acorda in număr de MB pentru fiecare an petrecut in rețea. Eu am 7 Gb.