anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

adăugare abonament de internet fix orange în contul my orange

Adelin_Tanasa
Începător

Bună seara! Am o mică problemă: am un cont my orange mai vechi și recent m-am abonat la internet fix de la Orange. Am încercat să-mi adaug noul serviciu de internet după primirea primei facturi, dar primesc o eroare. Introduc codul de client, dar după ce introduc parola Orange Thank you apare mesajul ne pare rău, dar a intervenit o eroare. Sunt sigur că datele introduse sunt valide. Vă rog să nu includeți poze în răspunsuri, deoarece sunt persoană cu deficiențe de vedere. M-ar ajuta mai mult explicațiile decât capturile de ecran și pozele.Mulțumesc anticipat pentru efort și răspunsuri.

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember

Adelin, bun venit in Comunitate!!!

In primul rand, vreau să-ți spun că te înțeleg bine și știu că e o problemă cu capturile de ecran, mai ales daca sunt pe fundal alb. Sau poate folosești un program de "traducere" a textului din scris in vocal.

In mod normal, ar trebui să îți apară noul abonament în contul tău My Orange. Poți adăuga noile servicii din "Setări cont"/ "Adaugă abonament TV sau Internet fix". Va fi necesar să introduci codul de abonat al abonamentului de internet fix. Se mai poate să ți se ceară un cod OTY, care e alcătuit din numărul cărții de identitate.

Daca spui că ai urmat pașii ăștia și ai introdus datele corecte, dar primești o eroare, poate fi o problemă de sistem și trebuie să reincerci mai târziu.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Salutare!

Te sfătuiesc să le scrii din My Orange, secțiunea Contact, la serviciul.clienti@orange.ro ( dacă ești client Orange Romania) sau la sesizari@orange.com ( dacă ești client Orange Romania Communications), poți  să-i suni la 300 ( ramurile 1-1-1-0) și să pe explici că nu reușești să faci singur treabă!

Baftă!

DanielaH
Moderator

@Adelin_Tanasa ai luat legătura cu colegii noștri? Ai reușit să adaugi abonamentul de Internet în My Orange?

Respectă și fii respectat, tratează toți membrii așa cum ai vrea să fii tratat și tu.

Adelin_Tanasa
Începător

bună seara! Da, am luat legătura CuI colegii dumneavoastră și mi-au spus bineînțeles că trebuie să trimit capturi de ecran cu erorile, o poză a CI și să Menționez noua adresă de mail cu care vreau să figurez în sistem.