anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Vreau adresa de email pentru sesizari!

Giubega_Valeria
Începător
Vreau adresa de email pentru sesizari!
1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember
Bună, Valeria, Adresa de email la care poți trimite sesizare este serviciul.clienti@orange.ro, dar sigur că poți să trimiți și din secțiunea Contact a My Orange, poți și să suni la 300, etc. Îți urez succes, orice probleme ai avea!

Vizualizare soluţie în postul original

27 Răspunsuri 27

Buna ziua! Pai nu stiu daca am destul spatiu aici la cate mi -sau intamplat, dar haideti sa va povestesc: in data de 18 martie am sunat la Orange pentru a porta un numar de telefon din Telekom si a cumpara un tel totodata. Am vb cu o dna care mi- a facut o oferta pe 3 tel dar atentie OFERTA VENEA PE LANGA CONTRACTUL  pe care eu il aveam cu Orange din sept 2024.(in plus). Contractul meu includea totul, de la telefonie fixa, internet, tel mobila, la Hbo, Hbo maxx si Netflix. O rog sa ma sune a doua zi pentru a citi despre telefoanele respective. Ma suna miercurii 19 martie. Inca de la inceputul convorbirii si ii zic: vreau samsung A 55 dar va intreb, tot ce am din contractul vechi si cu tel de acum si portarea fac suma de....DA ,vine raspunsul dnei. Cand imi spune ce va contine noulcontract imi repeta totul dar mai putin Netflix. Eu vin cu completarea ...pai si Netflix ca este in contract.Da, da...vine raspunsul. De buna credinta, multumesc, si imi zice ca urmeaza sa vina tel si operatorii acasa sa imi puna alt modem pentru un trafic mai bun si ca sa merg urgent la un magazin sa im iau cartela de portare. Ei si de aici cosmarul. La 5 minute dupa ce am vb cu dansa primesc SMS ca mi s-a suspendat Netflix. Am zis ca e o greseala ....Nu.. ASA ERA- NU MAI MERGEA. A doua zi incep sa sun. AM explicat ce mi s-a intamplat si mi s-a zis ca eu nu mai am Netflix ca s-a anulat. Atunci am luat decizia de a nu semna si a le spune ca nu mai vreau nimic in plus si sa curga contractul din sept 2024 a carui factura o plateam in fiecare luna cu tot ce aveam in contract. In perioada 20 - si pana in ziua de azi 28 martie imi incepeam dimineata si am inceput-o si azi cu Orange si o incheiam tot la fel. A trebuit sa spun de fiecare data cele intamplate si am fost plimbata de la comercial la tehnic, de l atehnic la deranjamente, de la deranjamente iar la tehnic , de la tehnic la comercial si la ultima conversatia din data de 26 martie i-am spus doamnei sa nu isi mai bata joc de mine. Unii consultanti imi spuneau ca este Netflixul, dar e o problema de tehnic, cei de la tehnic imi spuneau ca e o problema de comercial ca la ei nu apare....eu le explicam ca am vorbit si nu e acolo o problema ...nimic....si uite asa. Dar stati ca nu e totul...sambata la 3 zile de la data de 28 mi s-a luat programul HBO cu cele 3 posturi. Si pentru asta mi s-a spus ca  de fapt e o problema de cartela si vine cineva acasa. Ok. Aseara am primit pe domnul respectiv si ..BOMBA... programele HBO nu figureaza ca le am in grila ...eu zic.. cum asa, eu platesc pentru ele sunt in contract ...domnul imi raspunde..imi cer scuze dar nu am ce sa fac asa imi apare in sistem ca nu aveti dreptul la ele. Frate sa o iau razna...nu inteleg acea doamna ce a vrut sa faca??????? E postul Pastelui nu vreau sa fac rau la nimeni dar este o problema....in sistemul dvs... ne-ati preluat de la TELEKOM Orange comunication din 2021 parca si de atunci sunt clienta Orange si asta e respectul? Aseara 27 martie domnul Dima a fost singurul care a deschis  remedierea si am primit sms si s-a tinut de promisiune ca ma ajuta ca restul....si avand in vedere cele aflate aseara si doamna de azi nu am retinut numele mi-a deschis remediere pentru HBO carora le multumesc. Eu platesc in continuare, imi onorez contractul dar nu beneficiez de aceste 2 servicii. Si culmea dureaza intre 5 si 10 zile?????? Si totul de la faptul ca am vrut sa aduc in Orange un numar nou si sa cumpar si un tel,  fara alte beneficii din partea Orange. Asta e! In speranta ca se va rezolva cat mai repede si Contractul incheiat in 3 septembrie 2024 este onorat de Orange asa cum eu il onorez prin plata facturilor va doresc sa fiti un operator de telefonie mult mai sincer!

Îmi pare rău pentru situația descrisă de tine și îți mulțumesc pentru detalii. Putem ruga și noi colegii să verifice. Ai cumva un număr de sesizare? Sau ne poți trimite în mesaj privat codul de abonat și numărul de telefon.

Exact acelasi lucru l-am intampinat si eu. Ma plimba de la tehnic la comercial, apoi catre sesizari si inapoi la tehnic si tot asa, fara ca problema sa fie rezolvata. Am cerut sa vorbesc cu un superior ierarhic si mi s-a raspuns ca nu se poate. 

Stefan_62_0-1749640146961.png

0 Aprecieri

Ștefan, îmi pare rău pentru situația ta. Ai cumva un număr de sesizare?

246938936 si 246905267. Incerc un scurt istoric: Abonare la internet print-un router. Instalat, insa functioneaza cu intermitente. Apelat departament service, facut setari remote, fara imbunatatiri. Mi s-a recomandat sa merg cu routerul in service. L-am dus, dupa 10 zile l-am preluat, instalat, aceeasi problema. Am facut sesizare din nou, si de doua luni o tot fac pe inginerul de teren pentru Orange, care ma suna sa imi spuna ce sa mai fac eu la aparatul vostru (update firmware, setari de nu stiu care, sa monitorizez data si ora la care s-a intamplat incidentul). Si tot asa fara ca eu sa beneficiez de serviciile pe care le platesc. La final au recunoscut ca a fost un "incident " in zona si ca s-a remediat. Insa nu s-a intamplat asa, semnalul de internet tot se intrerupe. Dupa aceste neplaceri si mai ales ca am facut "ad literam" ce mi s-a cerut, am solicitat rezilierea contractului fara penalitati pentru ca acest contract nu se deruleaza in conditii optime. De aici a inceput "distractia". Suna la service, cei de acolo ma trimit la comercial, acestia imi spun ca trebuie sa sun la sezizari, si tot asa de cateva ori, pana cand cei de la sesizari mi-au spus ca nu se poate rezilia contractul fara penalitati, citez "pentru ca nu se poate". Deci, eu am platit abonamentul, nu am beneficiat de serviciile contractuale, am efectuat toate cererile solicitate de catre service/comercial/sesizari pentru ca la final sa mi se spuna ca asta este situatia si ca nu este nimic de facut. Cum este posibil asa ceva? Voi sesiza ANPC -ul pentru modul abuziv cu care tratati cererile clientilor.

reclamatii@orange.ro

si Protectia Consumatorului

Ia fost semnalata si online si la telefon nu suna nimeni!nu le pasa au fidelizat prelungit abonamentul gata atata i-a interesat 

Stiu eu i-am sunat si isi bat efectiv joc de noi. Vedeti mai jos raspunsul catre DANIELA H.

adrian87n
Cunoscător certificat
in functie de sesizarea dvs : Sesizari generale : serviciul.clienti@orange.ro Sesizari aplicatii Magazin Play : aplicatii@orange.com

delfinas
#StarMember
Valeria, dar ce s-a întâmplat așa de rău, de erai așa supărată și imperativă la ora aia?
Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Daniel13
Începător
Bună ziua! Am încărcat ieri o cartela de 5 euro cu credit și am aplicat opțiunea nelimitat în rețea și 1000 de minute cu 5 GB. La vreo ora fără sa sun pe nimeni ma găsesc cu 900 de minute. Unde e 100?

Vio73
#StarMember
Salutare! Scrie-le pe Chat Djingo și vezi ce și cum. Baftă!

FLo1
#StarMember
@Daniel13: Dacă suni la 333 sau *100# ce scrie în mesajul primit de la "info credit"? Verifică și nu te impacienta inutil. Minutele sunt împărțite în 1000= 900+100, dar poate ai considerat ca cele 100 minute considerate de tine ca "lipsă" sunt un bonus binemeritat și nu le-ai luat în considerare.