anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Utilitatea contului My Orange

Alex_G_
Cunoscător
Cu ce imi este de ajutor contul My Orange? Pentru ce îl pot utiliza?
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Sunt multe beneficii: detalii convorbiri, bonusuri la reincarcari, vizualizarea cronosului, activare beneficii...

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

iuiu88
Cunoscător
Eu tocmai ce mi-am activat bonusul "Am nevoie de internet ca de aer "* din contul My Orange. Sincer, nici nu am accesat contul de cateva luni bune, pana sa primesc mesajul despre net la liber . *Accesezi contul tau, selectezi perioda in care vrei sa iti fie activ bonusul ( simultan trebuie sa ai o optiune de minim 5 euro activa ), dupa care primesti un SMS de confirmare. Done !

mariussruben89
Explorator entuziast
De cand s-a mai lucrat pe partea aceasta, lucreaza mult mai bine, pana acum. Sunt multumit, poti vedea pe fiecare numar in parte factura, detalii cost, plati. Este mult mai accesibil acum.

Anca07
#StarMember
De exemplu, pentru mine este foarte utila aplicatia my orange pentru ca pot incarca online foarte rapid cartelele prepay, si cel mai important este ca pot incarca cu extraoptiuni care nu sunt disponibile pe piata, ci doar in contul online my orange.
Te-a ajutat un răspuns în Comunitate? Un ‘Mulțumesc’ poate veni și sub forma unei aprecieri sau atunci când marchezi răspunsul cel mai util ca soluție! Mic gest, mare impact.