anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Trimite "DA WOW" la 1280. Este o campanie Orange sau nu????

Viorel_4
Junior entuziast
Bună seara! Am primit un mesaj pe telefon dar nu stiu dacă e adevărat sau nu.Am răspuns la 7 întrebări apoi a apărut un nou mesaj. Voi ce credeți?
1 Soluţie acceptată‚

Salut! NU, nu este o campanie Orange. Toate campaniile noastre sunt publice pe pagina oficiala, aici https://www.orange.ro/ Asadar, iti recomandam sa nu dai curs concursurilor pe care nu le gasesti pe canalele noastre de comunicare oficiale.

Vizualizare soluţie în postul original

26 Răspunsuri 26

Viorel_4
Junior entuziast
Da păi am căutat pe pagină și nu am găsit nimic legat de vreun astfel de concurs apoi am zis să întreb comunitatea.O zi frumoasă tuturor

Ascary
Campion certificat
Foarte bine ai facut Viorel. Te mai asteptam si cu alte intrebari sau poti da tu,acolo unde stii,raspunsuri la intrebarile colegilor.

Razvan
#StarMember
@inițiator, am crezut ca ai fost taxat la cele 7 întrebări pe care le-ai răspuns, așa am înțeles din prima întrebare.

Jay
Campion certificat
Asa e @Razvan, nu este foarte clar mesajul initial, pentru ca da foarte putine informatii.. dupa ce am intrebat eu mai multe a zis ca a raspuns la 7 intrebari, dar, la mail-ul primit pe gmail nu a dat sms-uri.. si la final i s-a spus sa dea sms cu wow.. cel putin, eu, asta am inteles..

Viorel_4
Junior entuziast
Nu ,nu am fost taxat la întrebări.Doar cu 5 euro centi când am trimis un mesaj la cererea lor.Nu am apucat sa fac capturi de ecran la tot ca dispărea repede

Razvan
#StarMember
Ai avut noroc, data viitoare nu te vor mai surprinde. Felicitări!

Fost Membru
Neaplicabil

Incredibil!

Nu ai avut curiozitatea să accesezi acel site (www.freshiuz.com, ce pare dubios la prima vedere) și să vezi despre ce e vorba?

teacher_
#StarMember
Mare atenție când este vorba de mesajele de genul la erorile gramaticale. Pentru că unele sunt preluate direct din engleza, și traduse cu google translate foarte prost. Orange nu va scrie niciodată 4,99 leu sau 3E (in loc de euro).

Ascary
Campion certificat
Un amanunt important,intradevar Orange afiseaza preturi in euro nu in lei :))

Vio73
#StarMember
E bine că ai scăpat așa de ieftin! Ai grijă pe viitor!

Razvan
#StarMember
A fost atent și vigilent în același timp. Prin topicul lui, au aflat și alți utilizatori, putem spune că vor fi mai mulți oameni informați și mai putini care vor pica în plasa țeparilor.

Ionut_Caulea
Începător
Si cand te gandesti ca nr de pe care primesti sms-ul e numar oferit de Orange Romania, pe care primeste bani, tot Orange iti spune aici sa grija ca e o teapa, dar continua sa il mentina functional, nu face nimic, ce lor nu le sunt buni banii furati de astfel de clienti de-ai lor de la batrani si copii ce sunt naivi si sunt furati efectiv de acesti Clienti Orange ‍♂️