anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Telefon pierdut/furat

Luminita_cde
Începător

Buna ziua,

Tatal meu nu-și găsește telefonul de 2 zile. Nu știm dacă este pierdut prin casa, curte sau dacă a fost furat. Exista posibilitatea sa vedem dacă s-au emis apeluri de pe acel număr, in acest interval de timp,  înainte sa îl declaram “pierdut/furat” oficial și sa blocam cartela?

multumesc frumos

4 Răspunsuri 4

delfinas
#StarMember

Luminita, bun venit in Comunitate!!!

Vedeti daca apare ceva in My Orange la Detalii convorbiri.

Daca  il apelati, suna sau e inchis telefonul? Daca e inchis, ori s a terminat bateria, ori telefonul e la altcineva.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Vio73
#StarMember

Salutare!

Și eu mai pățesc cu tata ceva de genul. Dacă vrei să verifici ce apeluri s-au inițiat, uită-te pe aici cum trebuie să faci:

https://www.orange.ro/help/cum-verific-detaliile-de-convorbiri-4

Sper să reușești și totul să fie bine!

Dacă nu, sună la 0374300300 și apoi formezi ramura 2 și urmezi pașii robotului pentru a anunța furtul/ pierderea sim-lui.

Baftă!

Pololică
#StarMember

Salut!

Cred ca mai rapid verificati contul MyOrange, sectiunea consum si facturi (doar sa selectezi numarul care te intereseaza).

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.

DanielaH
Moderator

Luminița, ați verificat în My Orange? S-au efectuat apeluri? Ați găsit telefonul între timp?