Oh, nu. Crede-ma. FaraUnID e unul dintre cei mai aspri si mai critici membri ai Comunitatii asteia. Crede-ma pe cuvant cand iti spun ca nu lucreaza pentru Orange. :))
De fapt, in comunitatea asta, majoritatea sunt clienti ca si tine, ca si mine, si multi altii. Sunt si angajati Orange, intr-adevar, dar ii poti numara pe degetele de la o mana. :))
Ideea e simpla: site-ul Orange are probleme. Iar motivul pentru care ti-a fost anulata comanda este tocmai din lipsa stocului. Mi s-a mai intamplat si mie la alte magazine online sa apara produsul "pe stoc" (nu "stoc furnizor" sau ceva, ci "pe stoc") sa dau comanda, si la ceva timp dupa aceea, sa primesc mail ca nu pot sa onoreze comanda din cauza ca produsele nu sunt pe stoc.
Iar reactia mea a fost foarte similara cu a ta. De ce? Pentru ca, in momentul ala, eu aveam banii blocati pe cont, iar produsul nu putea fi livrat pentru ca nu era. Evident ca a fost in momentul in care am facut comanda. Sau cel putin asa il vedeam eu. Dar din cauza problemelor de genul asta, eu eram in momentul ala cu banii blocati in cont.
A trebuit sa fac drumuri la sediul lor, sa imi fac un milion de nervi, astfel incat cei de la contabilitate sa deblocheze suma. Ce pot sa-ti spun e ca dupa aia eu n-am mai dat niciodata comanda de nimic de la ei. Nu-mi plac chestiile astea. Si consider ca atunci cand ai un site cu care vrei sa faci si bani, ai face bine ca acel site sa functioneze ireprosabil.
Asa ca, eu personal te inteleg. Iti inteleg frustrarea. Sunt chestii care, cu toate ca n-ar trebui sa se intample, mai ales la firme mari, se mai intampla. Sincer as vrea sa pot sa te ajut mai mult, dar..decat sa te sfatuiesc sa mai incerci sa iei legatura cumva cu cei de la Customer Care, sa urgenteze cumva cererea de deblocare a banilor, astfel incat sa poti sa dai comanda (eventual din alta parte), nu stiu ce sa iti spun. E nasol cand se intampla chestii de genul asta. Si sper din suflet sa se rezolve.