anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Securitate online-0374742860

Nico6
Explorator

Bună ziua! Știe cineva sa îmi zică dacă numărul 0374742860 aparține serviciului de relații cu clienții Orange? Tocmai ce m a sunat în legătură cu plângerea ce am depus o la Orange , iar pe net dacă îl caut da altceva.

Mulțumesc!

1 Soluţie acceptată‚

Buna, @Nico6

 

Am verificat si iti confirmam ca numarul apartine de Orange Romania. Multumim!

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

arsradu
#StarMember

Salut,

Dupa format, da, pare un numar legitim Orange.

Dar nu s-au prezentat? Ai motive sa crezi ca nu ar fi legitim?

Ce anume altceva ai gasit pe net? Poti sa pui un link ceva? Eu am cautat pe listaabonatilor.ro si nu s-a plans nimeni de el, deci…da, as zice ca e ok.

De asemenea, acum cateva luni am avut si eu cateva interactiuni cu serviciul Relatii Clienti, si era un numar similar de forma 0374 74x xxx. Deci….dupa cum ziceam mai sus, numarul pare sa fie legitim, din partea Orange.

 

Client Orange

Buna!

Mulțumesc,  sper sa fie asa!

Anonim
Neaplicabil

Buna,

De obicei nu poți suna inapoi pe numerele serviciului clienti orange .

Are si formatul serviciului clienți Orange.

Însă poți oricând să le pui anumite întrebări care sa confirme că sunt de la Orange.

https://comunitate.orange.ro/t5/altele-orange-voce/apelat-de-40-374-747-212/m-p/142894 

Având în vedere că ai făcut sesizare și ai fost contactată pentru acea problema eu zic că este ok.

Toate elementele se leagă.

Bună!

Da, eram nerăbdătoare sa aflu ce îmi zice și am omis sa o întreb numărul de înregistrare al sesizării... și faptul ca nu a știut sa mi zică nimic de acel număr scurt... ma rog! Sper sa fie ok

Mulțumesc!

FLo1
#StarMember

@Nico6: În general numerele de tipul 0374-74abcd sunt numere de centrală alocate la diferite servicii suport Orange: ofertare sau relații clienți. Un exemplu cu un număr similar regăsești pe acest topic, aici.

Mulțumesc!

Vio73
#StarMember & September Problem Solver

Salutare!

Dacă te-a sunat cineva care ți-a spus și de o anume sesizare pe care o ai în legătură cu un anume subiect, despre care știi, atunci cred că este ceva în regulă și bineînțeles, de la Orange, așa cum.ți-ai dorit!

Baftă!

Bună!

Pai da, dar vezi ca putea lua informațiile de aici, pentru ca eu am făcut capturile de ecran publice aici deci stia despre ce e vorba...și mai devreme cu 3 ore m a sunat tot un număr de telefonie fixa Orange ca să mi prezinte o oferta 

Mulțumesc!

Cu toate ca ceea ce spui nu e imposibil, in general solicitarile si postarile tale ajung si catre departamentele abilitate, urmand sa fii contactat(a) in vederea solutionarii. Nu mereu, si nu la orice topic. Dar ceea ce descrii nu e nemaintalnit. Asta, coroborat cu faptul ca numarul sunt destul de sigur ca este legitim (ti-am zis, un numar similar m-a sunat si pe mine acum ceva timp cand am avut o situatie de rezolvat), ma face sa cred ca nu ai de ce sa-ti faci griji.

Oferta, iarasi, e ceva normal, mai ales daca ai ales sa primesti astfel de oferte din partea Orange.

Eu zic ca e totul ok, dar daca vrei, putem astepta o confirmare din partea Danielei, pentru maine cel mai probabil, ca in seara asta e cam tarziu.

Client Orange

Anonim
Neaplicabil

Daca nu ai dat date personale aici pe site cum ar fi adresa de email , cod abonat sau Nr telefon ar trebui sa fie imposibil.

Vrei sa spui că informațiile conturilor noastre nu sunt confidențiale?

Nu vreau sa spun asta.Vreau sa spun ca poate nu era un număr de la serviciu cu clienții și ...cata vreme mi se oprește telefonul de la distanta, serviciile îmi sunt restricționate, etc. ...am mai scris într o postare dispozitivul meu se comporta ca unul gestionat- dar, oricum ar fi furnizorul de servicii vede tot. 

 

Buna dimineata! 🙂

Nu stiu ce se intampla cu telefonul tau, dar ma indoiesc ca are legatura cu Orange. Nu ti-am raspuns pe celalalt topic pentru ca erau deja foarte multe raspunsuri legate de subscrierea respectiva, si nu tin neaparat sa ingros randurile aiurea. :))

Dar, doar ca idee, subscrierile de genul asta se pot face (din pacate) si fara trimiterea unui SMS din partea ta. Cel putin la abonament. La prepay, eu unul n-am avut niciodata surprize de genul asta. E inca un motiv pentru care prefer si recomand prepay-ul. Dar…fiecare alege ce-i mai bine pentru el.

Deci, daca vrei, putem sa analizam, la rece, fiecare problema pe care o intampini cu telefonul si motivele pentru care crezi ca ar putea sa aiba legatura cu operatorul. Si sa vedem de la ce ar putea sa fie. Dar, dupa parerea, sansele sa fie operatorul de vina sunt…minuscule, ca sa nu zic 0 absolut. Si eu zic ca exista solutii, oricum ar fi. 

Deci, ce iti propun este sa lasam topicul asta sa-si urmeze cursul, sa avem o confirmare ca numarul care te-a sunat este intr-adevar legitim, si sa deschizi un nou topic pentru celelalte probleme pe care le intampini cu telefonul tau.

Suntem aici, si incercam sa te ajutam. 🙂

Client Orange

Buna, @Nico6

 

Am verificat si iti confirmam ca numarul apartine de Orange Romania. Multumim!

Mulțumesc!