anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Se pot folosi 2 numere din retele diferite pe o singura cartela?

iditzi23
Începător
Bun gasit, in primul rand! Desi sunt aproape de ...majorat in retea, am neglijat sa ma inscriu in comunitate, deh, batranetea, dar v-am urmarit activitatea si am gasit adeseori solutii aici, fapt pentru care va multumesc si dvs. si gazdelor! In legatura cu intrebarea propriu-zisa, stiu ca se pot folosi 2 numere din retea pe un sim si vroiam sa stiu daca am un numar din alta retea, il pot adauga pe acelasi sim? Multumesc!
1 Soluţie acceptată‚

Salut! Ne-am interesat la colegii nostri si nu oferim un astfel de serviciu. Pe acelasi SIM nu poti folosi un numar Orange si un alt numar din alta retea.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember
Bun venit! Din câte știu, la Orange nu există așa ceva. S-a mai discutat și pe aici: https://comunitate.orange.ro/questions/2362514-numere-telefon-abonament-10-euro Succes!

Anca07
#StarMember
Salut iditzi si bun venit in comunitate! Niciodata nu e prea tarziu:) Referitor la intrebarea ta, stiu ca un alt operator ofera acest serviciu, insa nu as putea sa iti confirm acest lucru si despre Orange, aici poate ne ajuta un moderator. Exista totusi o aplicatie care te lasa sa faci acest lucru, indiferent din ce retele sunt sim-urile, poti folosi pana la 5 nr de telefon simultan. Aplicatia se numeste Swytch. Poate te ajuta:) Sa vii cu feedback te rog, daca o vei folosi.

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Salut, iditzi23. Bine ai venit în comunitate și putem spune aproape la mulți ani 🙂 Mulțumim pentru cuvintele frumoase, ne bucurăm că ne-ai urmărit și ai găsit soluții aici. Referitor la întrebarea ta am transmis colegilor și vom reveni cu un răspuns.

iditzi23
Începător
Multumesc tuturor pentru amabilitate si testam in continuare ! Numai bine !

Salut! Ne-am interesat la colegii nostri si nu oferim un astfel de serviciu. Pe acelasi SIM nu poti folosi un numar Orange si un alt numar din alta retea.