anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu pot fi sunat din reteaua Telekom.

GeorgeM
Junior
Intampin a 3-a oara anul asta problema urmatoare : Sunt sunat din , deja, fosta retea Telekom. Instant intra ton de "ocupat", nu se duce in mesagerie. Nu primesc sms ca am pierdut vreun apel. Daca sun pe numarul ce nu m-a putut contacta, conexiunea se face instant, putem vorbi. Lucrul asta s-a intamplat cu 3 persoane diferite ce doreau sa ma sune. Ultima data am pus cartela in alt telefon, se intampla acelasi lucru, deci nu este din cauza telefonului. Apelurile cu probleme au fost initiate din zone diferite din Bucuresti. Stie cineva unde este problema ?
20 Răspunsuri 20

Dinuirimia
Începător
Mai exact sunt din vechiul Telekom, pe abonament. Mi am schimbat de curând cartela cu una Orange, pastrandu mi numărul, și de atunci nu mai pot fi contactat de rețeaua Telekom

DanielaH
Moderator
Mulțumesc pentru detalii. Înțeleg că din celelalte rețele poți fi apelat, corect? Ce se întâmplă cănd ești apelat din fosta rețeaTelekom?

Dinuirimia
Începător
Că am numărul blocat pentru apeluri primite sau că nu sunt disponibil. Nici mesaje nu primesc. Cei de pe Orange și Vodafone pot să mă contacteze. Se poate rezolva problema?

Dinuirimia
Începător
Pot fi ajutat??

DanielaH
Moderator
Fiind vorba de o problemă punctuală și care implică analizarea contului tău personal, ți-am trimis un mesaj privat (pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate) și așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail. Mulțumim.

DanielaH
Moderator
Salut, Dinuirimia! Colegii ne-au confirmat că situația ta a fost remediată. Ne poți confirma și tu că este în regulă? Mulțumim.