anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu mai functioneaza Orange antivirus

abrahammihai
Junior
Am observat astăzi că nu mai funcționează Orange Antivirus pe telefon, ce știți despre asta?
15 Răspunsuri 15

Razvan
#StarMember
Poate o fi vreo problema de mentenanță. Poți trimite o solicitare către Orange, prin canalele cunoscute, apel la 300 sau chat Djingo din My Orange sau mail la serviciul.clienti@orange.com. L. E. Am instalat aplicația din Google Play și nu funcționează serverul Orange.

Vio73
#StarMember
Cred că lucrează la ceva și din acest motiv.

abrahammihai
Junior
Deci antivirusul s-a delogat automat, ca și cum nu aș fi fost abonat orange, ca și cum nu am avut cont pentru antivirus, Bitdefenderul nu mai asigură mentenanță pentru orange, părerea mea.

Jay
Campion certificat
Momentan sunt niste probleme cu aplicația My Orange, posibil să fie si cu Orange Antivirus o problemă... si, cu siguranță, informația va ajunge si la Orange tehnic, dacă nu se știa încă de ea..

Razvan
#StarMember
De azi, este din nou funcțională aplicația Orange antivirus.

Vio73
#StarMember
Asta e de bine. Mai dau și ele rateuri!

RafaHelper
#StarMember
Salut abrahammihai, Am avut si eu acceasi problema si am rezolvat-o cu cei de la tehnic acum 3 zile. In prima faza va trebui sa dezinstalezi aplicația si sa dai un restart la telefon, reinstalează aplicația si vezi daca merge, folosește cu încredere butonul reîncearca. Daca dupa 3 reîncercari nu merge, va trebui sa iei legătura cu departamentul tehnic prin secțiunea "Contact, Trimite-ne un mesaj" si să aștepți până te va contacta cineva, eu am fost contactat in 3 ore. Contul tau trebuie resetat, am descoperit cu Daniel din departamentul tehnic că subscripția pentru antivirus este valabilă doar 6 luni si se verifică acest lucru, pentru că, in mod normal, ar trebui sa fie valabilă pe toată perioada contractuala. Bafta, sa ne spui daca ai rezolvat sau nu.

Razvan
#StarMember
Ieri seară nu te lăsa să te conectezi pe server. În această dimineață, aplicația era funcțională. M-am logat cu contul my Orange și configurat aplicația.

abrahammihai
Junior
Razvan, multumesc mult pentru raspuns, nici specialistii de la Orange departamentul "antivirus" nu stiau acest aspect. Am sters antivirusul de tot, se interfera cu samsung pass, voia contul de samsung să fie sef peste telefonul meu, am dezinstalat antivirusul de tot, si contul de samsung din telefon, si ala a vrut sa fie sef. A dat Coronavirusul si in antivirus.

DanielaH
Moderator
@abrahammihai, dacă ți-au fost de ajutor răspunsurile primite aici, marchează-l pe cel mai bun ca soluție. Poți selecta un singur răspuns, acela care consideri că te-a ajutat cel mai mult și care răspunde cel mai bine întrebării tale. Mulțumim!

cuibus08
Începător
Nu îmi funcționează orange antivirus .. îmi zice după instalare ca e expirat deși eu am activat opțiunea din contul meu și am primit SMS "Optiunea Orange Antivirus a fost activata. Din contul tau au fost retrasi 0.81 EUR credit. Descarca aplicatia din Google Play sau direct de la http://qr.orange.ro/antivirus Pentru a o folosi ai nevoie de un cont online Orange."

Vio73
#StarMember
Dezinstaleaz-o și reinstaleaz-o și vezi ce face!

DanielaH
Moderator
@cuibus08, s-a rezolvat cu Orange Antivirus? Ai încercat să dezinstalezi și să reinstalezi aplicația?

cuibus08
Începător
Buna ziua.. am dezinstalat și reinstalat aplicația Orange antivirus de mai multe ori dar tot nu funcționează.....