anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Cloud Web

Laura_cio
Senior
Spatiul de stocare Orange Cloud poate fi folosit și pe calculator sau numai ca aplicație pe smartphone/tableta?
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember

Daca esti utilizator de cartela Orange PrePay, sau abonat Orange poti pastra in siguranta, toate datele importante de pe smartphone-ul, tableta sau calculatorul tau, cu aplicatia Orange Cloud. Astfel, vei avea pentru poze, videoclipuri, lista de contacte un backup online, intr-un singur loc, la care ai acces ori de cate ori doresti. Mai multe detalii aici https://www.orange.ro/orange-cloud/

Update 24.10.2024 (MihaelaA, Community Manager)

Începând cu ultima versiune mobila pentru iOS si Android a fost inlaturata funcționalitatea de a sincroniza contactele. În prezent singura posibilitate de a salva/ migra/ exporta/ transfera contactele este varianta manuală de pe web.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Salut, Dimebag! Din pacate, raspunsul este acelasi. In acest moment aplicatia Orange Cloud pentru sistemul de operare Linux nu este disponibila. Nu avem alte informatii suplimentare.

Orange cloud ăsta e cumva o aplicație secretă folosită de superspionii lui ciucă și ciolac? Dacă nu vreți să dezvoltați un "api plugin" compatibil cu consola linux e pe undeva un cod sursă al aplicației android de unde cîndva cineva ar putea crea astfel de extensii pentru "api.orange.ro"?

Cineva undeva plătit de compania orange dezvoltă această aplicație "orange cloud" iar accesul la aplicație depinde doar de documentația necesară folosirii acestui api.

Salutare!

De la Pinguin la Pinguin: daca cererea pentru Linux nu este indeajuns de mare, nu vad rostul in a dezvolta mai departe. Ubuntu One a fost tras pe dreapta si cred ca ar putea fi un raspuns (Ubuntu fiind una din cele mai utilizate distributii de Linux).

PS: nu o lua in nume de rau, dar, daca ai face o cercetare in comunitate s-ar putea sa nu renteze. Stiu doar doua persoane din comunitate care folosesc Linux (una fiind eu). Pe tine nu te numar intrucat nu am interactionat pe subiect si nu stiu daca (si ce) distributie folosesti.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.