anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

La reincarcarea din aplicatie se primesc si puncte pinata party si puncte thank you?

Dany_Comunity
Junior entuziast
Bună ziua! As dori sa știu dacă atunci când reincarcam din aplicația my orange un numar prepay primim atat puncte pentru "pinata party", dar și puncte "thank you".
Am reincarcat o cartela și am primit doar puncte thank you (am plătit creditul reincarcat pe factura de abonament). Pe mine ma interesau mai mult acele puncte pentru pinata. Știe cineva cum le pot obține pe acelea?
1 Soluţie acceptată‚

delfinas
#StarMember
Dany, da, cum iti ziceam, reincarcarea recurenta (automata) nu e luata in considerare pt Pinate. Cred ca explicatia e ca reincarcarea nu e facuta neaparat din aplicatie, ci pur si simplu din/prin contul My Orange. Cat despre punctele OTY, eu zic sa verifici exact cate puncte iei, din My Orange, varianta desktop/browser. In pagina principala, pe la mijloc, gasesti o rubrica "Orange Thank You", apesi "Istoric" si intri in pagina dedicata punctelor OTY. Eu platesc mai mult 150 de lei pe luna, dar nu am primit mai mult de 3.77 puncte, cum vezi in capturile de ecran de mai jos. Unii cred ca primesc 20% din valoarea facturii, asa se poate intelege din "primesti 20% din valoarea facturii in puncte Thank You ", dar calculul e altul. O data ca se ia in calcul valoarea facturii fara TVA, apoi e aceeasi poveste ca la Pinata Party. conditia e sa platesti prin aplicatia My Orange. Cea mai importanta chestiune, e modul de calcul real al punctelot OTY: "Un abonat Orange primeste echivalentul in puncte Thank You a 20% din valoarea consumului facturat, daca plateste online factura prin aplicatiile My Orange sau Orange Money pana la scadenta contractuala. De exemplu, pentru un consum facturat de 100 Euro, formula de alocare puncte este: 20%*100= 20 euro *0.10 = 20 OTY (unde 1 OTY = 10 centi)." Asa ca saca pt 100 de euro fara TVA primesti 20 puncte OTY, adica 20 de centi, nu ai cum sa primesti 6 euro pt o factura (mult) mai mica de 100 de euro. A fost un topic pe tema asta foarte discutat si disputat, acum 5 luni. Daca ai rabdare, il poti parcurge. :) DETALII: https://comunitate.orange.ro/questions/2752694-nealocare-puncte-orange-20-valoarea-facturii

Vizualizare soluţie în postul original

48 Răspunsuri 48

As avea o mica steluta: stiu ca limita de folosire a punctelor este echivalentul a 500E, nu conteaza ca ai 1000E sau 10.000 E (echivalent, evident). Nu stiu daca vei cumpara doua telefoane, punctele sa poata fi folosite pentru amandoua in aceeasi comanda. Ar fi bine sa suni la 300 in momentul in care te decizi sa faci asta. Posibil sa se mai modifice intre timp lucrurile si e bine sa fi informat inainte.

Oricum, la un varf de gama, 500E se simt binisor (adica, aporximativ 50% mai putin doar cu punctele, nu mai vorbesc de reducerea oferita de abonament).

A, da ? Limita este de 500 de euro ...?! Îmi pare rau sa aud acest lucru, era prea frumos sa fie adevărat...

Tot suna bine, doar sa te informezi inainte De asta am si specificat sa verifici inainte.

Oricum, sa zicem ca vrei un Galaxy S (oricare ar fi el) care costa 800E. Sa zicem ca ai 700E in puncte (in varianta pesimista, cei 700E fara triplarea lor pentru achizitia online), ti se scad din plata telefonului doar 500E. La 300E in doi ani (ai varianta asta, sa platesti in 24 de luni fara niciun fel de dobanda), zic ca merita. Pana la urma, ai plati doar 1500 lei pentru un telefon de 4.000 lei, si aia esalonati in suma de 65 lei lunar.

PS: sa stii ca niciun alt operator nu ofera reducerile astea. Ziceam pe si alte topicuri: cu ajutorul punctelor, am redus un telefon cu 60% din valoarea de piata (nu era varf de gama, dar sa platesti simtitor sub 1.000 lei un telefon de peste 1.500 lei, doar cu puncte, zic ca merita).

Da, ai mare dreptate, mulțumesc din suflet Pololica ! Te făcea să "muncești" mai cu tragere de inimă când ști că poți să îl iei aproape gratis telefonul premium... ! O sa sun sa vedem ce zic ei, însă așteptăm să vedem colaborarea cu banca Alpha Bank... Sper sa nu schimbe nimic din ceea ce este acum, ba chiar sa mai adauge noi avantaje ...!

 

delfinas
#StarMember
Dany, dacă ai 28 euro pentru punctele triplate, valoarea lor inițială e, de fapt, doar de 9.33 euro. Asta e valoarea la care sa te raportezi, nu la cea triplată. Punctele tale vor valora triplu DOAR in situația în care le vei folosi pt achiziționarea unui telefon din magazinul online, la prelungirea contractului cu 24 de luni. Pentru oricare altă achiziție (tabletă, tv, accesorii, plata făcută într-un magazin fizic, etc) punctele tale OTY valorează strict 9.33 euro. De aceea ți-am spus sa te uiți la valoarea pt magazinul fizic și la istoricul punctelor, unde îți scrie exact cate puncte (netriplate) ai primit într-o lună. Faptul că faci acele 10 tranzacții în OM contează la creșterea nr de puncte, pe lângă activitatea din My Orange, dar nu cred că atât de mult cât să primești 6 euro într-o lună, ca puncte OTY. Poate doar daca tranzacțiile sunt foarte consistente. Eu nu am cont Orange Money, așa că nu știu cum e acolo modul de calcul al punctelor OTY, dar nu cred că diferă prea mult față de cel din My Orange. Colegii cu OM pot spune mai exact cum stă situația.

A lămurit Pololica mai sus cum sta treabă cu punctele...! Cert este că pentru cineva ca mine care face numărul maximum de tranzacții cu cardul (se aduna 15 euro pe lună), plus numărul max.de reîncărcări(18 euro/luna ), plus vreo 2 euro din plata abonamentului, per total sunt 35 de euro /luna, deci peste 400 de euro pe an. Nu este fantastic ...?! Nu are cum sa nu te avantajeze sa îți faci un abonament on line și să îți cumperi un telefon premium cu cât mai puțini bani ...!!!

delfinas
#StarMember
Vio, e ciudată situația prin care ai trecut, sa plătești din aplicație direct și să nu primești pinate. Eu am pățit asta doar când am platit din varianta desktop/browser My Orange. Mai sunt niste condiții care trebuie respectate: dacă faci mai mult de 3 reîncărcări într-o lună calendaristică, nu mai primești pinate de la a patra in sus, așa cum nu primești pinate la a doua plată de factură pe fiecare cod de abonat administrat în cont făcută în decursul aceleiași luni calendaristice. Vezi subpunctele 3 și 14 din punctul 4.2 din regulamentul Pinata Party. DETALII: https://www.orange.ro/aplicatii/regulament-campanie-pinata-party/

Vio73
#StarMember
O singura reîncărcare lunară fac și știu tot ce trebuie, îți dai seama.

Viocat
Senior certificat
@delfinas cu orange money poti aduna maxim 50 puncte lunar echivalentul a 50 * 0.29 = 14.5 euro.

delfinas
#StarMember
Am aflat că pt o tranzacție OM se da 1 punct OTY. La 50 de tranzacții, ar fi 50 de puncte, adică 5 euro. Doar triplate ar face 15 euro, sa ne înțelegem! Oricum, s-a lămurit misterul punctelor OTY prin OM. @Dany, la 10 tranzacții, primește 1 euro. Din punctul ăsta de vedere, OM ul e rentabil, că primești mult mai multe puncte decât pt plățile făcute prin My Orange. 🙂

Nu sunt mai multe puncte acumulate prin OM(15 euro în varianta on line ), spre deosebire de cele făcute din reincarcari și plată facturii(eu reincarc  de vreo 4 sau 5 ori pe luna celor dragi cartelele) , adică aprox.20 euro...

Viocat
Senior certificat
Da, in fine sunt putin mai mult de 50 puncte oty, ptr ca se dau mai mult de 1 punct la factura orange, plus money back inapoi la platile către orange. Deci probabil ca sunt 5 euro echivalentpunctelor oty utilizabile in magazinul fizic plus banii moneyback. Cred ca per total iese ok.

Vio73
#StarMember
Eu am beneficiat de o grămadă de puncte thank You, cu ajutorul acestui card OM. Da, poți obține 50 puncte lunar. Sunt foarte mulțumit!

Dany_Comunity
Junior entuziast
Va salut din nou oameni frumoși! Ceea ce va spuneam despre acordarea celor 20% de procente din valoarea facturii în puncte Think you, este valabila ori de câte ori plătim factura, dar și când încărcat o cartela,de oriunde din aplicația my orange. Data trecuta am făcut greșeală sa fac o reîncărcare prin programare, și astfel nu am primit decât puncte thank you. Dar acum am făcut o reîncărcare fără programare și am primit aceleași 20 puncte thank you care valorează fix 6 euro(întâmplător atât s-a dedus din cei 20% din valoarea facturii mele din luna aceasta), plus punctele pentru piața, la care râvnesc de data trecuta. Nu ma pricep cim

Dany_Comunity
Junior entuziast
Nu ma pricep ca să afișez aici poze din graficul care arata ca am avut pana în aceasta reîncărcare de 6 euro făcută azi , 28 de euro(echivalentul la aprox.90 și ceva de puncte thank you), iar acum după reîncărcare, am 34 de euro,echivalentul la peste 110 puncte thank you. E cât se poate de minunat, practic primesc banii pe reîncărcare înnaoi(e în funcție de valoarea facturii), și eu strâng acolo mulți euro care ma ajuta la cumpărarea unui telefon mult mai redus ca și preț. E ca și cum acești bani reduși ii plătești cu țârâita, și îi primești toți odată atunci când cumperi telefonul nou, dar te bucuri si de credit tot odata(cel caruia ii incarci). Sper sa ajung la 200 de euro pana la finalul anului, pentru ca eu încarc pentru fiul meu, lunar.