anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Google Recorder disponibilă şi pe telefoane non-Pixel

FaraUnID
Campion certificat

Apreciată mai ales în rândul jurnaliştilor, pentru capabilităţile sale de a transcrie în formă text înregistrările vocale, aplicaţia de tip reportofon Google Recorder poate fi instalată şi pe telefoane non-Pixel.

Lansată pentru seria de telefoane Pixel şi oferită gratuit tuturor utilizatorilor, exceptând posesorii telefoanelor de primă generaţie, aplicaţia Google Recorder a atras atenţia prin capabilităţile de transcriere text. Funcţionalitate disponibilă chiar şi în lipsa conexiunii la internet, modul de transcriere a înregistrărilor de voce a devenit o unealtă indispensabilă inclusiv pentru studenţii care vor să ia notiţe în timpul orelor de curs, fără să scrie efectiv de mână sau la tastatură.

Deşi nu este singura aplicaţie de acest tip, Google Recorder rămâne una dintre cele mai populare, pe care membrii comunităţii XDA Developers o adaptează pentru a funcţiona, neoficial, şi pe telefoane non-Pixel. Asta înseamnă că rezultatele pot varia de la un telefon la altul, în funcţie de calitatea microfonului şi puterea de procesare disponibilă.

Principala cerinţă este ca APK-ul obţinut în ultima versiune de pe site-ul xda-developers.com să fie instalat pe un telefon echipat Android 9 Pie şi Android 10. Lista dispozitivelor compatibile este destul de cuprinzătoare, însă pe anumite modele smartphone livrate de ASUS, OPPO şi OnePlus, modul de transcriere nu funcţionează corect. Din păcate, aplicaţia nu funcţionează deloc pe telefoane Xiomi bazate pe MIUI 10 sau MIUI 11.

Sursa - https://www.go4it.ro/aplicatii/google-recorder-aplicatia-care-inregistreaza-si-transcrie-in-timp-real-cuvintele-rostite-disponibila-si-pe-telefoane-non-pixel-18679746/

5 Răspunsuri 5

teacher_
#StarMember
Nu folosesc eu personal recorder, dar cumnata mea e psiholog și ar avea nevoie de aplicație... Cred că este buna pentru cei care lucrează în astfel de domenii... politie, psihologie, etc. Mulțumesc mult pentru informații. Acum întrebare e....cine mai are acces la informațiile stocate? 🙂

FaraUnID
Campion certificat
Dezvoltatorul aplicatiei, in speta Google care oricum stie mult mai multe despre tine decat stii tu...

Razvan
#StarMember
Cui dai acces să știe cât mai multe la instalarea unei aplicații, în speță dezvoltatorul ei.

Anonim
Neaplicabil
Wow! M-ai făcut curios și voi încerca să instalez Google Recorder. Cred că este foarte utilă mai ales când conduci sau când ai mâinile ocupate. Mulțumim pentru informare!

Vio73
#StarMember
Bună idee! O s-o încerc și eu!