anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Experiențe portare

Alex_G_
Cunoscător
Vi s-a întâmplat sa va portati dintr-o alta rețea la orange? Sau v-ați transferat de la orange la o alta rețea regretând apoi acest lucru și revenind ulterior la Orange?
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Eu sunt un client fidel Orange si n-am fost tentata sa parasesc reteaua pentru ca sunt nr 1 la semnal.

Vizualizare soluţie în postul original

17 Răspunsuri 17

Jay
Campion certificat
Eu am fost la Orange de la inceput si, in timp, le-am facut si parintilor mei abonamente... Mi-am facut acum mai multi ani un al doilea abonament, la Vodafone, pe care l-am portat acum 4 ani la Rds si, la Orange acum 2 ani.. Daca voi folosi in continuare ambele abonamente, vor ramane la Orange..

Muchalucha
Cunoscător

Dupa 17 ani de Vodafone, m-am portat la Orange. Nu inseamna ca nu sunt loial cum lasa unii de inteles. Daca insa nu primesc servicii bune pe masura loialitatii mele si sacrificiului financiar pe care il fac, atunci bagam divort asa cum am facut eu. 

Pololică
#StarMember

Nici inainte de portabilitate nu eram tinuti cu lesa la un operator sau altul. Singurul inconveniet era ca trebuia sa schimbam numarele de telefon si asta ar fi generat niste greutati (costuri) privind anuntarea agendei telefonice cu privire la noul numar si noua retea.

In general, nici eu nu sunt adeptul plecarii dintr-o retea ca sa ma aflu in treaba (la parinti, avem acelasi abonament la servicii fixe de 29 ani 9 luni, si am fost pe rand toti titulari de contract: prima data mama (cadou de 1 martie), apoi sora mea (a vrut internet si a preluat tot), apoi eu (a plecat sora) si acum tata (dupa ce am plecat si eu si i-am cedat lui)). Merg pe premisa ca ceea ce merge bine nu se schimba. Divortul meu de Orange s-a produs in urma unei amante (sa-i zicem "Scumpi"). Daca as reveni? As face-o doar daca nou operator da in barci si Orange imi va oferi toate serviciile solicitate.

Știai că întrebarea ta îi ajută si pe alții? Detaliază succint și marchează răspunsul pe care îl consideri ca ți-a fost de ajutor.