anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

De cand sunteti clienti Orange?

Miha_Z
#StarMember
Eu sunt abonat Orange de 13 ani si vreo 4 ani am avut si cartela Pre Pay. In aceasta perioada am avut si 6 abonamente pentru membrii familiei si in mare parte am fost multumita de aceasta retea si de beneficiile oferite. Voi de cat timp sunteti in retea? Sunteti multumiti de ce primiti?
533 Răspunsuri 533

Neaplicabil
De prin 2000, dar cu ceva întrerupere . Vin după o încercare de doi ani la T acum, și de astăzi sunt în portare . În câteva zile sunt din nou acasă .

Vio73
#StarMember
Felicitări și sper să rămâi cât mai mult în familia Orange!

Neaplicabil
Mulțumesc tuturor . Bine v-am regăsit .

daniel_costel
Junior entuziast
De 7 luni si sunt foarte multumit.

Cosmina
Începător
Sunt clienta Orange din Februarie 2019. Sunt multumita de serviciile oferite.

dodo
Începător
cam de la inceputu doar ca eram fara abonament

Lorelewi
Începător
De 19 ani! Cum trece timpul! Am avut abonament din prima zi! Orange are acel ceva ce îl face deosebit de rivalii săi!... Sper să nu ne dezamăgească nici pe viitor!

Vio73
#StarMember
Bun venit în Comunitate și sperăm să rămâneți cât mai mult alături de Orange!

Mirici_dexici
Începător
De 20 de ani...

Happyuser9
Începător
De mai mult de 7 ani și sunt foarte mulțumit.

Iris
Junior
Eu sunt client de pe vremea când se numeau Dialog, atunci la începuturi te taxau de îți venea să plângi când venea factura, țin minte că mulți dădeau beeep atunci ca nu își permiteau să consume minutele. Între timp au avansat, nu îți mai era teamă de minutele consumate ci de internet, de traficul de date, țin minte ca m-am țepuit și eu de câteva ori cu traficul suplimentar de date și factura grosolană, dar cu toate acestea nu am renunțat la Orange, deoarece sunt cei mai buni.

Sososo
Începător
Eu am de 20 de ani abonament la orange si de circa 5-6 ani nu mai sunt mulțumit dar nu vreau sa pierd numarul....si nici sa ma portez la alta companie....la cati bani le-am dat cu siguranta am plătit un birou mare in sediul central

Olyk
Junior
M-am portat de la vodafone acum 6 luni.

TheSpecialist
Maestru
@Sososo, ce s-a întâmplat în ultimii ani de nu mai ești mulțumit de serviciile Orange? Poate te putem ajuta sa îmbunătățești situația.

Jay
Campion certificat
@Sososo, daca nu este o problema de semnal, din cauza zonei in care locuiești, toti stim ca mai sunt zone cu astfel de probleme, cred ca, în rest, nemulțumirile se pot rezolva, dar, trebuie să vorbești, să faci ceva in acest sens...