anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

contact telefonic străinătate

el-marius
Începător

bună ziua dragilor,știe cineva cum pot contacta relații cu,clienții din afara româniei? țin să precizez că numărul după website nu poate fi apelat.

11 Răspunsuri 11

MihaiC99
Cunoscător

Salut,

Poți încerca să-i contactezi prin chat din aplicația my Orange sau prin browser aici.

După conectarea pe chat, tastează "transfer" și trimite mesajul (repeți de 2 ori) pentru a fi transferat catre un operator uman. Apoi, explică problema ta. Răspunsul nu este instant, iar timpul de așteptare depinde de numărul de solicitări.

https://www.orange.ro/help/cum-pot-sa-contactez-serviciul-clienti-187 

Ai încercat și la numărul +40374300300?

Blue12
Senior

Numarul de contact al Serviciului Clienți este 0040374300300. Alternativ, poti trimite un mesaj de pe pagina www.orange.ro/contact, in sectiunea "trimite un mesaj". Tot pe aceasta pagina poti intra in legatura cu un consultant prin intermediul Chatbot Djingo.

Vio73
#StarMember & 2024 Problem Solver

Salutare!

Poți folosi chat-ul din aplicația My Orange, secțiunea: Altele > Contact și feedback > Scrie-ne. Sigur, alegi varianta transfer operator.

Sau Chat Djingo  și alegi transfer operator.

Baftă multă!

Razvan
#StarMember

Salut! Poți lua legătura cu echipa Orange direct pe pagina Facebook, unde le poți trimite mesaj și răspund destul de repede.

el-marius
Începător

cel mai slab și mai ineficient serviciu cu clienții este la orange! 

@el-marius, ce s-a întâmplat? Ai reușit să iei legătura cu colegii noștri?

am avut acum 3 zile programare pentru fibra optică și nu s-a prezentat nimeni,operatorul nu m-a mai sunat de atunci și mă chinui să stau de vorbă cu o persoană fizică pentru ca am nevoie de internet până joi neapărat. cel mai ineficient call center 

Și ai rezolvat? Dacă nu, ne poți trimite în mesaj privat codul de abonat și numărul de telefon și vom ruga și noi colegii să verifice situația ta.

nu am rezolvat nimic,repet,tehnicianul nu s-a prezentat marți la ora 14:00 la instalare cum s-a programat și nu am nici un cod de abonat momentan. ultimul apel a fost marți de la nr +40 (374) 747 999 și de atunci pauză. unde să trimit mesaj,cui și cu ce detalii? mulțumesc 🙂

Fără un cod de abonat este greu de făcut identificarea. Ai semnat un contract pentru servicii fixe?

Ai primit mai sus de la ceilalți membri din Comunitate mai multe metode de a intra în legătură cu Serviciul Clienți (apel, chat, My Orange, FB). Înțeleg că ai sunat? Nu ți-au dat colegii informații despre instalare?

păi nu am semnat nimic,tehnicianul nu s-a prezentat la programare,contractul se semnează după ce se face instalarea,la numărul afișat pe website pentru străinătate nu poți vorbi cu o persoană fizică ci doar cu un robot,pe chat ieri am reușit după 4 ore să aflu ceva dar chatul a fost închis de operator fără drept de a mai spune ceva,ceea ce vreau este să fiu apelat de la centrală și să mi se prezinte tehnicianul pentru montarea fibrei,nu cred că cer prea mult.