anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce este aplicatia Libon?

Alex_G_
Cunoscător
Am auzit curând despre Libon și Orange. La ce se referă?
1 Soluţie acceptată‚

Miha_Z
#StarMember
Prin intermediul aplicatiei Libon poti conversa gratuit cu prietenii oriunde s-ar afla. Nu trebuie decat sa aveti amandoi descarcata aplicatia si apoi conversati fara grija.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

Vio73
#StarMember
Libon este o aplicaţie pentru sistemele de operare iOS şi Android, prin intermediul căreia poţi comunica gratuit cu prietenii tăi din toată lumea. Poţi trimite mesaje, fotografii şi fişiere, poţi efectua apeluri la calitate HD, crea mesaje de întâmpinare personalizate pentru mesageria vocală şi multe altele. Pentru a crea un cont Libon trebuie sa urmezi paşii de mai jos: 1.Descarcă aplicaţia Libon din Magazinul de Aplicaţii al telefonului tău. 2.Acceptă ca Libon să acceseze lista ta de contacte, pentru a putea apela şi trimite mesaje către contactele tale din aplicaţia Libon 3.Porneşte aplicaţia şi selectează "Creează un Cont" 4.Completează prenumele, numele de familie, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil şi parola, apoi dă click pe"Validare" 5. Introdu codul de activare care ți-a fost trimis prin SMS pentru a activa contul şi apoi dă click pe „accesează Libon”. După creearea contului, pentru a te autentifica, poți folosi adresa de e-mail sau numărul de telefon mobil şi parola. Succes! Sursa: https://www.orange.ro/help/libon-1069

Tina
Cunoscător certificat
Libon este o aplicație care îți permite sa vorbești gratuit cu oricine aflat in orice colț al lumii. Ce este in plus, fata de alte aplicații, este calitatea convorbirii audio și video și faptul ca are o mesagerie vocala vizuala.

Miha_Z
#StarMember
Prin intermediul aplicatiei Libon poti conversa gratuit cu prietenii oriunde s-ar afla. Nu trebuie decat sa aveti amandoi descarcata aplicatia si apoi conversati fara grija.

Romeo_
Senior certificat
Folosirea acestei aplicatii necesita un anume tip/ model de telefon?trebuie sa fie ambele telefoane ale celor ce tin aceasta convorbire compatibile intre ele?

Miha_Z
#StarMember
Libon este o aplicatie pentru sistemele de operare iOS si Android, deci din punctul meu de vedere poti utiliza ori tip de mobil pentru a conversa prin intermediul ei.

Neaplicabil
Cu mare regret va anunt ca aplicatia Libon nu mai e de mult si in mod oficial disponibila pentru Romania. Voi ati reusit sa o mai folositi?