anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cartela se dezactivează într-una

Șerban
Vizitator

Nu știu ce se întâmplă dar de o săptămână cartela mea de la orange mi se deconectează de 8-9 ori pe zi si trebuie sa bag codul cartelei a mai pățit cineva asa ? 

1 Soluţie acceptată‚

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu cred că poate fi de la slotul sim, nu face bine contact. Recomand să vezi ce se întâmplă și în alt telefon!

Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Vizualizare soluţie în postul original

7 Răspunsuri 7

MihaiC99
Campion certificat

Salutare!

Ai testat cartela într-un alt telefon pentru a vedea dacă problema ține de SIM sau de telefon?

Problema apare doar într-o anumita zona? Posible probleme de conectare la retea.

Partea cu codul se poate rezolva usor dezactivand pinul sim-ului din setarile telefonului.

Incearca si o resetare a setarilor de retea sau sa muti sim-ul in al doilea slot (daca telefonul este dual sim).

Daca nu ai un alt telefon sa testezi poti contacta serviciul clienti pentru a vedea daca totul este in regula cu contul tau. Sau schimbi sim-ul într-un orange shop (elimini o problema legata de sim defect).

Mulțumesc pentru ajutor ! 

Radutuby
#StarMember

Salutare,

este posibil că SIM-ul tău să nu facă un contact bun cu slotul telefonului, iar din acest motiv să apară problema descrisă de tine.

Îți recomand să scoți cartela, să o cureți ușor o testezi iar dacă tot nu funcționează să o încerci într-un alt telefon.

În acest fel poți stabili, prin eliminare, dacă problema este de la slotul SIM sau de la cartelă.

Ai găsit soluția potrivită? Transformă ajutorul primit într-un ajutor oferit. Marchează răspunsul ca soluție sau oferă o apreciere, un gest mic care face Comunitatea mai bună.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Eu cred că poate fi de la slotul sim, nu face bine contact. Recomand să vezi ce se întâmplă și în alt telefon!

Succes!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

RafaHelper
#StarMember

Salut @Șerban

Ai încercat ce au recomandat colegii, mai ai nevoie de ajutor?

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Am încercat prin a băga cartela în alt telefon și nu s-a mai deconectat mulțumesc mult ! 

Super, deci problema este de la telefon. Daca mai ai garanție la el il poți trimite in garanție pentru reparație, daca nu il poti duce la reparat sau daca vrei sa il schimbi iti poti cumpara altul.

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!