anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Care este aplicatia pe care o folositi cel mai des?

teacher_
#StarMember
Cu cât tehnologia avansează, atât și aplicații mai deosebite, menite poate să facă viața mai ușoară, dar totodată dătătoare de dependență. Toată lumea intra pe telefon,macar odată la 2-3 ore. Întrebarea mea este, care este aplicatia pe care o utilizați cel mai des? Care este aplicatia fara de care nu puteți trăi nici măcar câteva ore? Dar aplicația care va ajuta foarte mult? Eu utilizez Facebook, și Messenger foarte mult, și ca sa nu mă pierd, Waze. Cred că e mai util decât old fashion, cu harta după tine.
26 Răspunsuri 26

Misha22
Junior
Fara Facebook nu pot trai

teacher_
#StarMember
Facebook și Instagram ne ocupa probabil mai mult de un sfert din zi, cumulat. Pe de o parte e normal, pe de altă parte statisticile sunt îngrijorătoare... De la probleme de sănătate, la anumite probleme sociale apărute în urma excesului de aplicații...

Jay
Campion certificat
Cel mai des verific mail-ul.. Folosesc facebook, messenger, whatsapp si google maps, dar, sunt zile cand n-am timp deloc si-atunci verific doar yahoo.. din cand in cand...

DzeKo
Începător
My BRD, PayPal si mail. 3 aplicații mari si late. My BRD ma scutește de un drum la bancă. PayPal ma scutește de inca un drum la bancă. Mail-ul ma scutește de deschiderea inutilă a celorlalte două aplicații.

Anca07
#StarMember
Folosesc foarte des whatsapp. Tin legatura cu toti rapid si usor. Aplicatii de mobile banking sunt iarasi foarte des folosite de catre mine si moovit.

teacher_
#StarMember
Până acum, peste 90% au menționat WhatsApp... Eu nu utilizez atât de des, sunt doar în câteva grupuri, dar nu intru zilnic. E chiar atat de utila aplicația?

imch
Cunoscător certificat
Sunt cateva aplicatii pe care le folosesc foarte des in ultima vreme: celebrul Whatsapp care ma ajuta sa raman in contact cu parintii si prietenii Homebank, care imi permite sa fac transferuri de bani fara sa ma misc de pe scaun Waze care ne ajuta sa ajungem unde vrem fara incidente si cozi inutile HBO Go si/sau Netflix care ma tin ocupata in lungile calatorii cu mijloacele de transport in comun. Nu mentionez FB (ca nu mi-i musai, desi intru des pe el din motive de plcitiseala), Chrome sau chestii similare.

Neaplicabil
Whatsapp e folosit cel mai des. Dupa aia Folder player (player de muzica bun fara gandaci si incarcare cpu aiurea). Dupa aia restul, home banking, manager fisiere etc...

1234
Începător
Instagram,clar. Acolo majoritatea oamenilor stau . Poti vedea foarte multe postari de la alti oameni si parca pe Instagram poti interactiona mai rapid si mai eficient cu fiecare . Este plus si foarte securizata aplicatia si pe ea stau cel mai mult pentru ca toti socializeaza scolo si isi “arata viata “,postand tot felul de chestii in fiecare zi .

Mircea
Explorator
Am mai multe aplicatii pe care le folosesc printre care: My Orange, Google Browsing, Youtube, Pinterest, WhatsApp, G-mail.

Hallow_87
Junior entuziast
MyBRD ,My Orange , Yahoo Mail.Nu am Fb , mess .Am mai mult timp pentru mine si familia mea.

Tzutzu
Începător
Buna,nu exista aplicați fara care nu as putea trăi,zilnic folosesc Facebook, Messenger, Mail,Moovit și Radio Online .