anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Aplicații care pot fi accesate prin plata cu abonamentul Orange sau credit prepay în România

Anca07
#StarMember

Salutare tuturor,

M-am gandit sa deschid un topic, care sper sa fie de interes majoritatii, legat de aplicatiile (si nu numai) care pot fi accesate achizitionand un abonament lunar, abonament care se poate sa fie achitat prin intermediul Orange: fie prepaid sau postpaid. 

Mie mi se pare ceva foarte util sa poti plati cu ajutorul unui abonament de telefonie mobila, un alt abonament sau de ce nu un bilet de tramvai (cum este de exemplu in Iasi😁), in cazul in care nu vreau sa imi inregistrez un card pentru o plata recurenta.

Asadar, voi incepe prin a enumera cateva aplicatii, si va rog sa adaugati in comentarii si alte aplicatii, pentru a le face cunoscute:

  • Streaming de muzică și video: Servicii precum Spotify, Max sau Netflix, care permit plata direct din Orange.
  • Jocuri si aplicatii din App Store sau Google Play: Aplicații de gaming care oferă opțiunea de plată prin operatorul de telefonie. Detalii AICI
  • Servicii de cloud: Platforme de stocare a datelor  (ex: Dropbox, Google Drive) care permit abonamentele prin intermediul Orange.
  • Aplicatii transport in comun: In Iasi de exemplu (si nu numai), avem o aplicatie,  24Pay, prin intermediul careia se poate achizitiona un bilet si se poate plati prin abonamentul Orange. Asadar, este foarte utila, daca nu vrei sa iti inregistrezi un card intr-o astfel de aplicatie. 
  • Aplicatii/numere scurte pentru plata parcarilor - se poate achita prin intermediul unui SMS 
  • Rovinieta - se poate achita prin intermediul unui SMS

De asemeni, puteti veni si cu alte propuneri de alte aplicatii sau numere scurte la care poti trimite SMS pentru inregistrare/accesare, si poate Orange va face posibil acest lucru in viitorul apropiat 😁 Eu de exemplu, as vrea sa pot plati prin intermediul Orange, fie abonament fie Prepay, si serviciile de share riding😁

O zi faina tuturor, si va astept si cu alte sugestii☀️

 

 

 

2 Răspunsuri 2

Pololică
#StarMember

Neața și bună inițiativă! 

Poți confirma plata unei călătorii STB (transport de suprafață în București). Din păcate, la metrou metoda încă nu poate fi folosită, deși se poate plăti cu cardul. Poate o implementare viitoare pentru modulul NFC (ca tot UE obligă Apple pentru deschiderea ecosistemului)... 

Shadow1
Junior entuziast

Interesant, și eu mai cumpăr din când în când anumite chestii pt un joc