anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ați participat la sondaje de opinie în urma interacțiunii cu magazinele Orange?

teacher_
#StarMember
Ieri am fost și am încheiat un contract în Orange Shop. Astăzi am fost întrebat, printr-un SMS, daca sunt de acord sa particip la un sondaj. Am participat la acel sondaj, raspunzand întrebărilor respective. Întrebările mele sunt: Voi participați la astfel de sondaje? Credeți că sunt relevante pentru viitoarele interacțiuni cu Orange? Atașez și SS.
19 Răspunsuri 19

Fost Membru
Neaplicabil
Da, am completat sondaje și mi se pare o metodă bună pentru Orange să primească feedback din partea clienților. Până la urmă, clientul este cel mai important și mă bucur că Orange ține cont, cred, de ceea ce spun clienții. Și da, voi participa la aceste sondaje de fiecare dată când am ocazia.

Ascary
Campion certificat
Particip permanent. Interacționez des cu Orange,fie online fie în magazine și de fiecare data completez aceste sondaje. Poate că și părerea mea contează.

teacher_
#StarMember
Ok, acum vin cu o alta provocare... Ce ati vrea sa fiti intrebati, pentru a remedia problemele mai bine?

Vio73
#StarMember
Dacă s-au remediat cele anterioare.

DanielaH
Moderator
@Vio73, te rugăm să fii ceva mai specific. Tu ce întrebări ai pune sau la ce întrebări ai vrea să răspunzi astfel încât să ne dăm seama dacă "problemele anterioare" s-au rezolvat/ remediat sau nu? Mulțumim!