anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

0374744821 este numar de Orange?

Blond81
Junior
Este nr de Orange?
1 Soluţie acceptată‚

Salut tuturor! Numarul 0374744821este de la Orange. Toate persoanele care se inregistreaza in campania online si completeaza formularul de pe site sunt contactate ulterior de catre un agent Orange de la acest numar.

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri 23

FLo1
#StarMember
@Blond81: bun venit în Comunitate. DA, numărul în cauză despre care întrebi este de telefonie fixă, iar ORANGE este operatorul inițial și curent (prezent) al acestui număr. Însă utilizatorul.... îl aflai răspunzând la apel.

Blond81
Junior
Am fost sunat și pus în așteptare, a durat vreo 20 de min și am inchis

Blond81
Junior
Am crezut ca este ceva fake✌️

FLo1
#StarMember
Nu ți s-a spus la început (înainte de a te pune în așteptare) din partea cui este apelul? Posibil să fie chiar portocala.... obișnuiește să mai facă astfel de "farse" clienților, mai ales când are de vândut nimicuri la prețuri maximale.

Vio73
#StarMember
Salutare! Important este să nu-ți fi cerut detalii despre datele personale . Da, poate fi număr de Orange.

arsradu
#StarMember & February's Problem Solver
https://www.listaabonatilor.ro/numarul/0374744821 Pare sa fie spam, intr-adevar.
Client Orange

FLo1
#StarMember
Radule, Orange nu va avea șanse să te contacteze vreodată telefonic dacă numerele utilizate de ei și a lor centrale le vei considera ca SPAM. Faptul că o gloată de ”păcălici” consideră ca fiind o abureală de SPAM, nu înseamnă că numărul este SPAM. De altfel, orice număr de ieșire din centrală sau utilizat de către cei din vânzări, indiferent de firmă, poate fi considerat SPAM după aceste criterii. Și pe urmă, la o adică, când GDPR-ul îi pune pe toți să-ți ia datele de buletin la detaliu.... care-i problema unui CNP, adresă sau nume de care X-ulescu te întreabă? SPAM??? Nici poveste.

FLo1
#StarMember
@Blond81: La acel număr de telefon, dacă aveai răbdare, Orange ți-ar fi comunicat o ofertă FANTASTICĂ. Dar așa, nu vei mai avea ocazia să afli ce a pregătit Orange pentru tine.De obicei la astfel de numere nu răspunde nimeni dacă apelezi înapoi. Deci e o șansă... ratată.

delfinas
#StarMember
Vad ca multi comenteaza pe pagina data de @arsradu ca e apel de la Orange cu oferte. Poate o sa revina.

Blond81
Junior
Am fost sunat azi și mi au ofertit ceva de nerefuzat TV și internet. M am speriat și am închis tel!

FLo1
#StarMember
@Blond81: Eu unul ți-am menționat de la bun început să ai răbdare și să asculți pentru că doar așa vei afla despre fantasticele proiecte pe care le are Orange pregătite numai pentru clienții săi, iar tu ești unul dintre cei mai importanți (reprezentativi), motiv pentru care te-au și căutat, chiar și a doua oară.

Vio73
#StarMember
Ce ți-au oferit de ,,te-ai speriat" așa? Sigur, dacă poți să ne spui!

tudor_t1
Junior
Primesc odată la doua zile apeluri de la numărul ala - cel mai probabil vreo escrocherie ca sa suni înapoi pe numere cu suprataxa. 🙂 Un apel normal niciodată nu ar trebui doar sa sune dupa care întra doar ton de așteptare și atât.

FLo1
#StarMember
Așa cum am menționat, numărul este ÎNCĂ din rețeaua Orange, iar abonatul sau dorințele acestuia le poți afla GRATUIT răspunzând apelului atunci când sună. Nu este nevoie să te sperii, doar ascultă ce vrea după ce trece de faza cu ... robotul. Altfel, nu vei știi niciodată. De un fapt te pot asigura: nu este apel cu suprataxă. Dacă răspunzi la apel nu vei pierde mai mult de câteva minute din viața ta.