anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

reziliere contract

Ofi-nita
Junior entuziast

In urma cu 2 zile, in 19 febr. 2024 , am incheiat un nou contract pt furnizare telefonie mobila , internet si tv (Orange Comunication ). Deoarece ORANGE nu a fost in stare sa-si execute obligatiile in termenul fixat de comun acord vanzator-cumparator , doresc rezilierea totala a contractului si orice colaborare cu aceasta societate pe viitor. O adresa de mail unde sa trimit cererea ?

 

1 Soluţie acceptată‚

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Iti recomand formularul de contact de aici (sectiunea Trimite-ne un Mesaj din josul paginii).

Client Orange

Vizualizare soluţie în postul original

23 Răspunsuri 23

arsradu
#StarMember & March's Problem Solver

Salut,

Iti recomand formularul de contact de aici (sectiunea Trimite-ne un Mesaj din josul paginii).

Client Orange

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu știu cum nu și-a îndeplinit aceste obligații așa de repede, dar fiecare alege ceea ce dorește pe banii săi. Sunt doar 2 zile din data de 19.02.si este bine să gândim un pic la rece. Mie, de la RDS mi-au instalat în 6 zile serviciile și nici atunci nu erau în totalitate funcționale.

Pentru a trimite o sesizare/ cerere de reziliere, ai posibilitatea să o faci din secțiunea Contact ( Trimi-ne un mesaj):

https://www.orange.ro/contact/

Succes! 

Ofi-nita
Junior entuziast

Contractul fu incheiat pe 19 febr, dar discutiile in legatura cu el sunt de circa o saptamana...Si pana la incheiere , vreo 5 angajati se calcara pe picioare pt a-l obtine !In final, dupa ce m-au pus sa ma invoiesc de la locul de munca pt astazi sa astept echipa tehnica , trimitandu-mi mesaj, mail , apel telefonic sa nu cumva sa nu fiu azi acasa, i-am asteptat degeaba...Ca au trimis echipa tehnica fix la adresa data de mine (strada, nr.) , dar in alta localitate ! Am incercat sa rezolv amiabil , sunandu-i si rugandu-i sa trimita echipa la adresa data de mine , dar au zis ca nu se poate , trebuie o noua reprogramare ...adica alta zi pierduta de mine ! Pff...nu,merci ! 

Pololică
#StarMember

Salutare!

Strict de curiozitate: care este termenul de executare a serviciilor sau ce anume nu au facut in 48 de ore? Mie Digi mi-a furnizat servicii TV analogice aproximativ 2 luni pana mi-au trimis acel card CI+ pentru televiziunea digitala, ma rog: m-au chemat sa-l ridic (parca nu aveam termen fix). Deci contract semnat pentru Digital, prestarea era analoaga (nu mai spun ca pentru extraoptiuni esti dependent de acel CI, nici macar HBO Max nu poti activa, chiar daca nu te uiti la canale, ci doar la aplicatie).

Habar n-am care este termenul ...dar stiu ca in momentul in care m-ai anuntat in 3 moduri (telefonic,mesaj,mail )  sa stau acasa sa astept echipa tehnica , eu stau si tu vii ! Ca nu ne putem invoi de la locul de munca ori de cate ori are ORANGE chef de glume tampite...

 

Asta nu cred că este o glumă, ci o greșeală. Eu am pățit chestii din astea și cu cei de la companie de distribuție a energiei electrice și cu o firmă de curierat. Știu că este neplăcut și cred că ar trebui să ți se ceară scuze, dar se poate întâmpla, din păcate.

Dacă era ceva voit, era explicabil, așa, e doar o greșeală. Că e din prostie, necunoaștere sau alte motive, e altă discuție.

Plus că, dacă o să instalezi servicii de la altcineva, tot o să te învoiești de la serviciu. 

Ofi-nita
Junior entuziast

Si ati mai avut incredere in cei care au facut asemenea greseli ? Eu, nu ! Mai ales ca am incercat sa rezolv amiabil, sunandu-i si spunandu-le ce s-a intamplat ! Nu cred ca era asa mare problema daca solicitau echipei sa mai faca cel mult 10 km ca sa ajunga unde trebuia...Nu si-au asumat greseala ? Problema lor, nu a mea !!!

 

Nu încerc să-i apăr, nu mă înțelege greșit! Doar că e mai complicat cu alte variante și tot va dura. Puteau măcar să își ceară scuze!

Referitor la încredere, știu că e neplăcut ce spun, dar e mai greu cu ea. Nu am încredere în nimeni, dar aici nu este vorba despre așa ceva, ci de faptul că sunt foarte multe greșeli care se fac în zilele noastre. Ceea ce mă uimește pe mine, e faptul că nu le rezolvă rapid, cu scuzele de rigoare. Și nu mă refer aici strict la Orange, ci în general!

Din ceea ce-mi spui, eu înțeleg că nu ai pățit prea multe lucruri neplăcute. La peste 50.de ani ai mei, am trăit destule, iar ceea ce spui tu, mi se par lucruri aproape insignifiante. Mai încolo o să constați că foarte mulți greșesc, și va trebui să te obișnuiești. Nu, nu e normal, dar asta este realitatea zilelor noastre.

Ofi-nita
Junior entuziast

Mai incolo...cand ? Ca am 60 de primaveri , stimate domn, dar nu am acceptat in viata mea sa ma calce in picioare cineva ...Cine a facut-o , a suportat consecintele ! 

La mine, programarea serviciilor fixe a fost programata pentru weekend. Tin minte ca am fost intrebat in ce zi as vrea.

Ca nota de subsol, m-a sunat tehnicianul care trebuia sa vina la mine la 8 dimineata pentru confirmare de m-a si speriat (dormeam foarte bine la ora aia), dar asa e partea a doua. Cred ca eram primul pe lista de instalari.

Problema nu a fost data la care m-au programat sau ora ( am acceptat fara rezerve propunerea lor !) ...ci faptul ca nu s-au prezentat conform programarii ! Iar de la locul de munca nu ne putem invoi de ,,n'' ori pana are chef ORANGE  sa-si faca treaba pt care platim ! 

Ofi-nita
Junior entuziast

Gata, am depus cerere de reziliere si alta de portare ...Multumesc pt ajutor ! 

 

Anonim
Neaplicabil

Buna ziua,

Daca toată lumea ar începe să procedeze astfel am avea furnizori mult mai comunicativi și punctuali.

Din păcate în Romania clientul este important până la semnarea contractului după care nu mai este prioritar (vom instala serviciile când avem timp)

Felicitări și mult succes.

Ofi-nita
Junior entuziast

Va multumesc ! Sunt la varsta la care nu tin mortis sa raman fidel unei companii (am fost totusi abonat ORANGE peste 12 ani !) daca aceasta da dovada de lipsa de profesionalism la un moment dat ! Daca eu nu am gresit niciodata fata de companie , platindu-mi obligatiile contractuale asa cum mi le-am asumat totdeauna, am aceiasi pretentie si de la companie ! Altfel, cautam alta care o face ! N-am pretentia ca o voi gasi din prima incercare , dar nici nu merita ca pe banii mei altii sa-si bata joc !