la 28-08-2024 04:48 PM
Bună ziua!
Am abonament tv+internet de mulți ani, reînnoit anul trecut, probabil august-septembrie. Am sunat în data de 8 august pentru a mai procura un aparat pentru TV( având 3 în dotare), deoarece vreau sa mai pun un TV și am mai solicitat și un router pentru internet. Primul echipaj care a venit nu a vrut sa îmi facă lucrarea deoarece eu, titulara de contract, nu eram acasă, deși la telefon au zis ca poate fi și sotul. Și nu au făcut lucrarea. Al doilea echipaj care a venit, mi-am luat și liber ca să fiu acasă, nu a avut materialele necesare pentru a face lucrarea. Apoi nu am mai fost contactata pentru o alta programare. Am sunat eu pe 26 august și mi s-a spus ca voi fi contactata pentru o programare eventual, nu știu. Nu am fost contactata. Am sunat eu iar pe 28 august și mi s-a spus ca tocmai pe 4 septembrie poate veni un echipaj, data când eu iar nu pot fi acasă. Deja m-am saturat, pentru un decodor și router sa dureze o luna. Vreau sa reziliez contractul și as vrea sa știu ce costuri implica. Mulțumesc frumos
la 28-08-2024 04:54 PM
Noi suntem clienți, ca și tine. Nu putem spune cât o sa coste penalitățile, doar cei de la Orange îți pot spune exact.
la 28-08-2024 04:56 PM
Mulțumesc
28-08-2024 05:38 PM - editat 28-08-2024 07:43 PM
Salutare!
Poți depune o cerere din secțiunea Contact , apoi mai jos, unde scrie Trimite-ne un mesaj.
Ca fapt divers, eu am dat comandă de un cam Ci+ la Digi și am întrebat o jumătate de an de el, iar după ce uitasem că am dat comandă, cam după vreun an, l-am primit. Acum, nu știu ce să zic, dar cred că dacă le lași o sesizare, poate lucrurile se mișcă mai repede.
Baftă!
la 02-09-2024 10:47 AM
@PaleuMonica1979, ai luat legatura cu colegii noștri? S-a rezolvat situația?
la 03-09-2024 10:17 AM
buna
M-au sunat ieri de la reclamatii orange, m- au intrebat ce s_a intamplat si au
spus ca voi si sunata si de colegii companiei orange. Acum astept
la 03-09-2024 10:28 AM
Mulțumim pentru răspuns. Te așteptăm să revii să ne spui cum s-a rezolvat.
@Orange Romania S.A. 2024
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor