anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Returnare sold pe contract Tekecom inchis in 2024

simonaww26
Junior

Buna ziua. Am un contract pe fostul Telekom ce l-am inchis anul trecut. Nimeni nu m-a contactat ptr restituire sold, eu am insistat. 

De 3 luni de zile astept sa imi fie returnat soldul creditor de pe fostul contract cu Orange Communications. Sunt la a 4a sesizare, in acest an, unde reconfirmam aceleasi date bancare. Aceleasi date bancare ce le-am dat si la ultimele 2 sesizari.

Prima sesizare s-a facut ptr mandat postal, unde, surpriza!, mi-a fost adaugat alt CNP decat al meu. Din cauza asta, mi s-a spus ca, ptr a 2a sesizare, se asteapta primirea banilor inapoi de la posta. Alt agent imi spune ca a 2a sesizare s-a inchis ptr date eronate (am dat IBAN, am dat CNP in magazin deci...). A 3a sesizare la fel. Sunt la a 4a.

Un agent a avut 'decenta' sa imi spuna ca eu sunt de vina ca ptr datele eronate (adica eu am schimbat CNP?! sau datele bancare). 

La toate astea 3 sesizari am dat aceleasi date, mi s-au dictat aceleasi date inapoi, deci totul pare perfect. 

Aparent sesizarea se inchide in ziua cand te suna agentul 'doamna, am trimis banii, i-ati primit?' si tu spui 'nu!'. 

Daca ceri o dovada ca ei au facut transferul, nu, nu ti se da asa ceva. Inseamna ca tot anul ne jucam asa.

Cum se face ca, desi datele introduse in sesizare sunt CORECTE, eu nu imi primesc soldul creditor? Mi se pare ireala situatia! 

A mai patit cineva si cum a reusit sa incheie acest capitol?

1 Soluţie acceptată‚

Multumesc. Pe noua cerere am primit apel de la acelasi agent ce imi tot preia cazul din Februarie. Mi s-a promis ca intra banii vinerea viitoare (16.05). Banii de la Posta Romana au revenit la Orange. Nu stiu, nu e prima data cand mi se promite. Ce sa zic, vedem daca primesc 😞 

Vizualizare soluţie în postul original

16 Răspunsuri 16

Azi am primit banii. Nu imi vine sa cred ca s-a incheiat! 🤗 Multumesc pentru ajutor si tot. Sper sa nu se intample asta la nimeni sincer. 

P.S. Oare cum pot marca acum ca s-a solutionat problema mea? Trebuie oare sa apas pe 'Marcheaza ca solutie' penultimul meu comentariu?

@simonaww26, mă bucur mult că s-a rezolvat și îți mulțumesc pentru confirmare.

Da, poți marca răspusul tău ca soluție apăsând acel buton.

Te mai așteptăm în Comunitate.