la 03-04-2024 07:41 PM
Buna seara! Azi am fost sunat de la nr. 0212255930 de catre ,,un operator Orange" sa ma anunte ca urmeaza sa se inchida platforma IPTV si se va trece ca pe vremea ceausista la varianta cablului coaxial batut in cuie pe pereti si trecut prin tocul usilor! Sigur ca nu mi-am dat acceptul si convorbirea s-a incheiat in coada de peste urmand sa fie recontactat peste 2 zile! A mai primit cineva asemenea instiintare? Multumesc!
la 16-04-2024 12:36 PM
Buna,
In urma primirii solicitarii tale, ne-am interesat la colegii nostri. Intr-adevar, daca se desfiinteaza serviciile furnizate prin cupru din zona respectiva, atunci se desfiinteaza si IPTV-ul.
Ca solutie, se poate face migrarea pe fibra daca in locatie exista resurse. Acest lucru inseamna ca se va schimba solutia tehnica de furnizare a serviciului TV de la cabluri UTP la cabluri analogice. In continuare, legatura catre televizoare se va face de la router, dar prin intermediul altor tipuri de cabluri. Daca aceasta solutie este refuzata de client, atunci va ramane cu serviciile actuale pana la desfiintarea IPTV.
la 20-07-2025 10:39 AM
suntem in 20 Iulie si eu inca am IPTV
la 20-07-2025 12:47 AM
eu inca mai am iptv 20.7.2025 si nu ma sunat nimeni sa imi spuna ca se inchide..
la 27-11-2025 09:41 PM
ATENTIE CA AU TRECUT LA MINCIUNI / INSELACIUNI: dupa cred 10 ori in care mi au sunat si eu am refuzat sa renunt la IPTV, astazi mi au sunat si mi au zis: "Aveti servici deranjati - venim sa schimbam tehnologie ca iptv nu mai merge la voi" Seara verific si tot inca merge perfect!!! @OrangeAssistant daca aveti datele mele, verificati cine a sunat si si a permis o inselaciunea pe numele vostru. aveti tot inregistrat corect??? sa ma contactati pentru detalii.
29-11-2025 11:57 AM - editat 29-11-2025 11:58 AM
errata corrige. Am doi locatii si 2 abonamente iptv. De fapt la unul a fost intrerupt IPTV asa ca nu au minciunit, simplu nu mi au zis clar de ce a fost vorba. Am zis sa ma scoata TV din abonament ca am gasit alt furnizor IPTV. Nu mai pot sa sterg post anterior asa ca am venit cu clarificari. Sa ta sune unu ca ai deranjament cand tu nici stii nici ai facut cerere mi a parut foarte ciudat!
la 27-11-2025 09:45 PM
mi au sunat de 10 ori in 1 an, si daca am cerut direct sa nu mai ma sune.... Stai linistit.
26-02-2026 05:36 PM - editat 11-03-2026 11:33 AM
Și pe mine m-au sunat de câteva ori de-a lungul timpului și la fel i-am refuzat de fiecare dată că nu vreau să renunț la IPTV. Mi-au și suspendat odată serviciul acum câteva luni pentru vreo două zile...
Asta până alaltăieri când din senin am rămas din nou fără televiziunea interactivă IPTV.
La sesizarea mea am fost informat că nu mai există acest tip de serviciu. Adică s-a suspendat furnizarea IPTV. Eu locuiesc în Baia Mare...
Poate confirma cineva această variantă? Fiindcă eu în personalul cu care tot vorbesc la telefon pe această temă, nu mai am încredere...
Mulțumesc!
Update
După câteva zile mi s-a reluat furnizarea serviciului de televiziune IPTV în același condiții.
Pe viitor mă aștept să mai am parte de astfel de "hărțuieli"... 🙂
Nici eu nu intenționez să renunț la acest tip de serviciu până nu va dispărea definitiv. Dar mă aștept să fiu notificat din timp în acest sens; conform legii.
26-02-2026 07:08 PM - editat 26-02-2026 07:12 PM
Cred că m-au sunat de 20 de ori în ultimele 18 luni... Nu am fost de folos oricât le-am zis de o sută de ori să nu mă mai sune! Au inventat tot felul de motive... Odată au inventat un deranjament, spunând că va veni o echipă să rezolve problema la TV cu un router nou (deranjament pe care, bineînțeles, nu l-am sesizat niciodată).
Tot timpul am refuzat să schimb tehnologia care, conform declarațiilor lor, ar fi trebuit să fie închisă deja de mai bine de un an, dar eu încă am semnal! Ultima dată, la începutul lui februarie 2026, m-au sunat să-mi spună că se va închide pe data de 15 februarie. Am refuzat ca de fiecare dată, iar ei mi-au zis să fac cerere de desființare a serviciului TV. Le-am răspuns că nici nu mă gândesc să renunț eu la TV. Dacă impun o schimbare, să fie din partea lor, nu prin cererea mea.
În seara asta încă am semnal în ambele locații (zona Timișoara). Dar deja m-am organizat cu soluții IPTV alternative... dacă „cei mari” nu vor să păstreze piața și ne obligă să ne mutăm la alții, așa vom face, chiar dacă, din păcate, nu sunt mereu soluții oficiale. Nu mai pot sa folosesc cabluri coaxiale și nu renunț la soluțiile de viitor.
la 11-03-2026 11:39 AM
Bună ziua
M-ar interesa ce fel de soluții IPTV alternative există.
Eventual niște link-uri spre unele variante mai ușor de implementat.
Mulțumesc anticipat.
la 18-04-2026 02:45 PM
Tot legat de această lungă saga a desființării de către Orange a televiziunii IPTV:
Iată conținutul SMS-ului primit pe 25 martie ac. de la ORANGE:
"Salut! Vesti bune: Orange a modernizat reteaua de pe strada ta cu o tehnologie TV superioara, ca sa ai o experienta mult mai buna. Incepand cu 30 iunie, serviciul TV prin IPTV nu va mai putea fi accesat. Ca sa beneficiezi in continuare de serviciul TV, disponibil pe noua tehnologie, suna la 300."
Nu știu câtă încredere să am în acest mesaj... 🤔
O fi chiar anunțul oficial al încetării serviciului IPTV?
Și oare despre ce "tehnologie superioară" este vorba? 😊
Căci la 300 unde am fost îndemnat să sun n-au reușit să-mi explice... 😀
Poate că unii au aflat mai multe în acest sens. 🙂
la 20-04-2026 12:13 PM
Salut, @RaduS
Da, sms-ul primit se refera la noua tehnologie DVBC, la care se va putea face migrarea de la IPTV. In urma campaniei actuale de renuntare la IPTV, colegii nostri contacteaza clientii care vor fi impactati de acesta modificare pentru prezentarea noii solutii tehnice.
la 22-04-2026 11:43 AM
Hm mm ip TV nu este tectologie mai noua de cat dvb-c ... de ce in republica Moldova la Orange nu s-a renunțat la ip TV si la Orange romana da ...pute să facă o aplicate noua cum au făcut cei de la ins cu ip TV pe TV smart TV si era ce va top !
la 22-04-2026 12:21 PM
Salutare.
Republica Moldova are o piata diferita de Romania. Daca la noi, se pune accent pe fibra optica, la basarabeni poate nu merita investitia. Plus ca ai aplicatia Orange TV Go.
Facand o paralela cu modul de tarifare pe partea de telefonie mobila, sunt diferente si "ciudatenii" intre Orange MD si Orange RO. Mai jos modul de consum al minutelor nationale din Orange Moldova:
la 22-04-2026 12:50 PM
Aplicația Orange TV GO Nu-i așa de buna nici măcar nu poți schimba rezoluția la canale de si ele sunt transmise HD unele nu se vad bine si sunt întreruperi meru ce mai multe Canale chiar si cele de la pro ... si asta cu internet prim fibra de la orange de 2300 viteza ....
la 22-04-2026 01:24 PM
Partea cu rezolutia nu o comentez. Am vazut ca televizorul meu face o reglare de calitate (upscalare) la aplicatiile de streaming. Daca o mareste la 720 sau la 1080 nu stiu, dar o face. Adica la un canal SD prin cablu cu rezolutie SD (480), cum ar fi Diva, vad ca este SD (cablu prin Digi Romania), pe Orange TV GO se vede mai clar (nu sticla, dar mai bine).
Legat de viteza: viteza cam e ultimul lucru la care ma uit. Pentru fluiditate 4K sunt necesari doar 25Mbps (ca medie, evident). Din ce vad prin comunitate, routerul oferit pentru acest abonament (2300) e putin problematic pentru cei care vor (sau se asteapta) la viteza maxima oferita. Daca te poti conecta la altceva (hotspot mobil) sa vezi daca se manifesta la fel, poate iti va oferi raspunsul (ori emisia canalelor, ori comunicarea dintre televizor si router nu e ce trebuie).
Utilitatea (sau calitatea) aplicatiei este subiectiva. La ce ma uit eu (la o parte din canalele lipsa Digi), isi face treaba. Daca la tine nu,...
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor