anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Inca nu m-au sunat pentru rezilierea contractului

Cineva6272
Începător

Bună. Aseara am reziliat contractul cu orange și azi dimineață am primit un email cum ca o sa ma sune mai tarziu dar încă nu m-au sunat. Ce trebuie sa fac în privința asta? Sai sun ca să închei contracul sau sa aștept?

1 Soluţie acceptată‚

Razvan
#StarMember

Salutare! Cererea de reziliere se procesează în maxim 30 de zile, cu siguranță te vor suna în acest interval, deobicei în 5-7 zile. 

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember

Salutare!

Ai depus cerere de reziliere sau doar ai cerut telefonic acest lucru?

Dacă nu ai depus o cerere oficială, te sfătuiesc s-o faci din secțiunea Contact, adică de aici ( dacă ai Orange):

https://www.orange.ro/contact/

Sau de aici, dacă ai OROC:

https://orangeromaniacommunications.custhelp.com/app/ask

Baftă!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

Salut

Am făcut o cerere speciala OROC și mi-au trimis un email cum ca o sa ma sune astăzi dar încă nau făcut-o.Ce trebuie sa fac în continuare?

Atunci va trebui să aștepți și dacă nu o fac în câteva zile, îi suni și le reamintești!

Probabil că sunt destule cereri și din această cauză!

Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție și dă un like.

FLo1
#StarMember

@Cineva6272: Important este primul pas făcut, respectiv să știi ce alternative ai /dorești. De contactat nu se va întâmpla în 24 de ore, dar în câteva zile cu siguranță te vor apela. Deci pentru moment așteaptă apelul de la ei. Numai bine. 

Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Razvan
#StarMember

Salutare! Cererea de reziliere se procesează în maxim 30 de zile, cu siguranță te vor suna în acest interval, deobicei în 5-7 zile. 

Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.