anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cesionare abonament Orange Romania Communications

dscomsa
Junior

Buna ziua! Cum ar trebui sa procedez pentru cesionarea abonamentului Orange Romania Communications al tatalui meu decedat?

1 Soluţie acceptată‚

DanielaH
Moderator

Salut, @dscomsa!

Am întrebat și noi colegii și ne-au recomandat 2 variante pentru preluarea abonamentului:

- să mergi într-un Orange shop cu certificatul de deces și CI pentru noul titular

- să trimiți aceste documente + un număr de telefon de contact pe adresa serviciul.clienti@orange.ro

Te așteptăm să revii să ne spui cum ai rezolvat. Gânduri bune.

Vizualizare soluţie în postul original

6 Răspunsuri 6

DanielaH
Moderator

Salut! Condoleanțe!

Vom întreba și noi colegii și revenim cu un răspuns.

Multumesc pentru informatii. Cred ca voi incerca sa rezolv lucrurile mergand la un Orange Shop.

Anca07
#StarMember

Buna @dscomsa 

Bun venit in comunitate!

Din ce stiu eu, nu se poate cesiona un abonament al carui titular este decedat. Insa poate s-a schimbat ceva intre timp.

Ce se poate face, e sa mergi intr-un Orange shop cu certificatul de deces in original, si sa ceri rezilierea contractului.

Daca s-a schimbat ceva intre timp, vom avea nevoie de un raspuns oficial.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Nu se poate cesiona un abonament al unei persoane decedate. Te duci cu certificatul de deces la un Orange Shop sau îl trimiți pe online din aplicația My Orange- Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi transfer operator, unde atașezi acel document și se va închide acel contract. Dacă îți dorești abonament, poți cere acel număr la un abonament nou, dar nu sunt sigur că îl primești , dacă este de voce.

Cert este că nu primești oricum oferta din acel abonament, chiar dacă l-ai cesiona, ci doar ce este  la un abonament nou, deci asta este. Adică ce este pe site. Ar fi vorba doar despre număr, dar nu știu dacă îl poți primi sigur, trebuie întrebat și încercat.

Baftă!

DanielaH
Moderator

Salut, @dscomsa!

Am întrebat și noi colegii și ne-au recomandat 2 variante pentru preluarea abonamentului:

- să mergi într-un Orange shop cu certificatul de deces și CI pentru noul titular

- să trimiți aceste documente + un număr de telefon de contact pe adresa serviciul.clienti@orange.ro

Te așteptăm să revii să ne spui cum ai rezolvat. Gânduri bune.

Multumesc pentru informatii. Voi merge la un Orange Shop.