anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Cati clienti telekom cu abonamente de 5 euro ful minute si net in 4G sunt acum in 3G pe orange in zone cu 4G???

Lordul
Junior entuziast
Cati clienti telekom cu abonamente de 5 euro fara perioada contractuala cu minute si net national NELIMITAT in 4G sunt acum in 3G pe orange in zone cu 4G ???
81 Răspunsuri 81

BlackWolf
Maestru
Eu spun doar din experienta mea avuta cu toti, Orange, Digi, Vodafone, Telekom...in zona mea si in zonele pe unde merg. Nu sunt nici un fel de agent. Fiecare verifica si ia ce doreste si ce e mai bun in functie de zona lui. Fiecare companie din cele enumerate mai devreme este mai buna intr-o zona sau alta si invers. Vino tu si contrazice-ma cu argumente, nu cu vorbe in vant si fara sens. Daca vrei sa ajuti omul, ajuta-l, el are probleme, nu vii si scrii doar ca sa te legi de mine ca am zis ca in zona asta Vodafone e mai bun ca Orange sau ce am mai zis. In zona mea asa este situatia. Poate in zona ta sunt mai buni Orange si ai o experienta mai buna cu ei decat cu restul, e normal...

FLo1
#StarMember
Spor la "sfătuit" în scris, că de "spus" le zici fară număr. "Argumente proprii" găsești atât ca topicuri cât și soluții în Comunitate. Caută-le, și apoi să-mi scrii.
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

Lordul
Junior entuziast
12 ... Douasprezece zile de cand am numarul suspendat ... BAAAAA aia de la orange nu vii asa un pic de rusine ma ??? Alti incompetenti de la telekom nu sunt in stare sa faca o portare !!! Or zis intre 3 si 6 zile si sunt trecute deja 7 !!! Si acu ma iau cu 25 de zile ... daca miine nu fac portarea ... in special la numarul meu sa il am ACTIV sun la vodafone . Astia is orange 12 zile numar suspendat fara nici un motiv !!!! Inca astept sa ma sune !!!

BlackWolf
Maestru
Nasol, imi pare rau pentru situatia neplacuta prin care treci. Se va rezolva problema asta pana la urma, dar cu stres si nervi, din pacate.....

Razvan
#StarMember
Portarea poate întârzia și din cauza Orange, că nu îți dau drumul la nr.
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Lordul
Junior entuziast
Inca aștept rezolvarea problemei! Cine e admin paici in loc să intervină la colegii ei doar îmi șterge mie mesajele !!! Mi-ar crapă obrazul de rușine!!! Cică comunitate!!! Mai departe de secretarele operatoare nu ai nici o șansă să ajungi la cineva capabil să îți rezolve problema! Numărul încă nu merge și de 11 zile nu dau drumul nici la număr sa se facă portarea!!! Rusineeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!

DanielaH
Moderator
Salut, Lordul! Îmi pare rău pentru situația ta. Ne-ai spus că ai depus deja o sesizare la noi, deci situația ta este în atenția colegilor noștri. Fiind vorba de o problemă punctuală și care implică analizarea contului tău personal, ți-am trimis și noi un mesaj privat (pe adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat în Comunitate) și așteptăm răspunsul tău prin reply la acel e-mail. În același timp, te rugăm să păstrezi un limbaj decent și o atmosferă prietenoasă și constructivă aici, în Comunitate. Mulțumim.
Respectă și vei fi respectat(ă), tratează toți membrii așa cum ai vrea și tu să fii tratat(ă).

Lordul
Junior entuziast
In care ATENTIE ? Ti se pare ca din data de 21 aprilie ar fi prea putin timp pentru rezolvarea acestei probleme ? Colegii aceia de la orange de ce nu dau drumul de 12 zile la numar ( re) la portare daca ei nu sunt in stare sa rezolve problema ? Uite ce stare are reteaua orange setata pe simul meu doar am mai pus print cu asta ... si ei imi zic ca e totul ok nu e nici o problema ... da eu pot suna doar 1930 ...si imi zice ca numarul a fost suspendat ... cum sa ia legatura cu mine cand reteaua e deconectata ... bineinteles ca mai am 2 mobile si un fix tot in acelasi CONT crezi ca a sunat cineva de la orange sa ia legatura cu mine pe vreun numar ??? NUUUUUUUUUUU a sunat nimeni !!! pe niciunul din celalalte 3 numere !!! DIN 21 APRILIE !!! 15 - 20 de telefoane fara nici o rezolvare ... spre 30 de ore de stat in TELEFOANEEEEEEE ... DE ce nu dau drumul la numere de 12 zile sa ma PORTEZ ??? E normal ??? Platesc si la orange abonament si nu pot folosi NUMARUL MEU si la TELEKOM care deja au si trimsi FACTURA de 150 de lei fara sa se faca portarea !!! TELEKOMU zice ca orange nu TRIMITE datele spre ei !!! Si sa fii calm ... cand am rugat FRUMOS secretarii de peste tot sa incerce sa rezolve problema ... oricat de mult am rugat frumos si am cerut mai SUS de secretari nu am putut AJUNGE la cineva capabil sa rezolve aceasta problema !!! Aproape 20 de zile fara TELEFON !!! TIMP IN CARE EU PLATESC ABONAMENTTTTTTTTTTTTTTTTT !!!! pe ceva ce nu functioneaza !!!!!!!!! CARE e MOTIVUL suspendarii numarului ??? Facturile sunt platite, aproape la zii ... cu ceva intarzieri dupa ziua scadenta ... DE ce STAU de atata timp FARA NUMAR ACTIV ??? aaaaaaa am uitat trebuie sa fiu chilllllllll ... permiteti sa fac o plecaciune inainte de a ma adresa ?

Lordul
Junior entuziast
WOW ... dupa atata timp s-a reusit portarea numarului meu,dupa aproape 20 de zile de offline o revenit online ... daca adminu are vreo legatura cu acest lucru ii multumesc , dar putea intervenii la colegi mult mai repede mai ales ca or ajuns destule mesaje la moderare , nu fac "scandal" fara motiv ( ma gandesc ca are intrare directa la cineva CAPABIL de la butoane si nu doar la secretari ) . EEE acu nu s-a finalizat portarea tuturor celor 3 numere doar a doua unul pe la 10 dimineata si altul spre seara , iar al treilea nu este inca portat . Acu urmeaza cea mai tare faza ma suna o cucoana acum seara pe la 21.30 ... de la orange comunications de la tehnic ca am 3 sesizari cica, SIII acum suni dupa realizarea portari ??? Nu ai facut absolut nimic pentru rezolvarea problemei la ce ma mai suni dupa portare ??? si eu am vreo 30 de ore de stat cu ei in telefoane ...asa ceva ... oricum daca era angajata la firma mea in sec. 2 zbura ... oricum nu mai povestesc convorbirea ca e de domeniul SF-ului ... DAR ...un raspuns din partea ei ... portarea celor 3 numere nu se poate face toate asa odata DUREAZA ...asa cate 1 pe zi ... si la celelate portari imediat erau portate numerele , unu dupa altu la cateva minute distanta , cucoana o crezut ca vorbeste cu un mos care HABAR nu are si incerca sa ii spuna din nou povestea mincinoasa ca nu e 4 G in zona mea , si alte abureli ... Asa ca dupa PORTARE ma suna tehnicul de la orange comunications HAULEUUUUUUUUU :))) Deci nu am asteptat degeaba ..oricum. si eu am pariat ca nu or sa sune da na am pierdut pariul ....:(((( Asa ca nu putem aduce decat multumiri si osanale celor ce au contribuit la NEBANUITELE EXPERIENTE APOTEOTICE traite in ultimile vreo 20 de zile ...

Razvan
#StarMember
Ai reușit să îți portezi toate numerele?
Salutare! Dacă te-a ajutat vreunul dintre răspunsurile oferite, bifează-l ca soluție ca să fie de ajutor și altuia altă dată în aceeași situație.

Lordul
Junior entuziast
Da de unde , doar alea 2, al treilea îl țin să mai emită o factură!!!

Lordul
Junior entuziast
Noaptea mintii! La portare datele stau in felul urmator face "prostu" cerere de portare in reteaua care vrea sa plece ... se verifica la anr istoricul numarului ... daca nu sunt probleme contracte , facturi neplatite ... ZBOARA cerea catre cei de care apartii si vrei sa pleci de la ei si se alege o data aleatorie automat de sistem cand se vor trimite automat datele desteptului . La mine s-a intervenit din REA voita MANUL si s-au schimbat manul termenele respective ...cel putin o data . In data de 26 sau facut cereriele respective si era totul OK asta pe la ora 12-13 ... Nervi , rugaminti , timp pirdut ... raspunsuri de la comercial de la orange comunication ca nu ei trimti datele ci ANR - ul . .... tot felul de ineptii si alte cele . REA VOINTA !!! Telekomul; spunea clar ca aia nu dau drumul la date ... .... Azi ma suna o cucoana de la comercial sa imi spuna sa rog din nou telekomul sa ceara portarea si celui de al treilea numar ... ca 2 cerei au fost facute inainte de ora 15 .. una dupa ora 15 si o aparut eroarea erorilor ... care de fapt era de vina orange comication , dupa care de fapt era telecomul ... duap care o vazut ca nu ma poat einvirti cum vrea ea de vina tot ei erau ... si ei au anulat cererea de portare si nu telekomul ...ceva de noaptea mintii! Dupa aporape 1 luna suna sa dreaga busuiocul ... si ca le pare rau de situatia prin care am trecut , adica li s-o rupt 20 de zile ca am cartela suspendata fara motiv de ei si nerezolvarea problemei , 12-13 zile tergiversarea trimiteri datelor pentru portare , la al treilea numar nu au trimis datele sa mai incaseze o factura si ei au anulat cererea ... Duminica sunt 100% convins ca fac o plangere la ancom pentru preacticile acestea si bataia de joc ... poate vor veni o multime de plangeri /sesizari .... incerca in tot felul sa ma faca sa cer la telekom inca o data portarea numarului dupa ce ei au dat-o de gard ... ca mai paltesc o luan 2 abonamente , oricum paltesc si acum .... si numere provizorii si la orange comunicvartion , ba ca expira valabilitatea numarului provizoriu , ba ca nu stiu ce ... sub tot felul sa incerce s ama convinga sa fac inca o cerere de portare ... ANCOM scrie pe voi orange comunication si implicit orange !!! Pentru BATAIA VOASTRA de joc ... daca se porta si celalalt numar cu astea doua nu faceam nici o plangere da vad ca dati incontinuu cu ea de GARD si va bateti joc de mine ! De respect nici ca poate fi vorba !

BlackWolf
Maestru
Nasol. În realitate e un "război" Telekom cu sigla Orange, care e tot Telekom vs Telekom. Telekom-ul a fost dintotdeauna cea mai praf și incompetenta companie, moștenire de la defunctul Romtelecom. Eu numai probleme am avut cu ei și mai cunosc și multe alte situații. Orange nu a făcut decât sa preia Telekom-ul cu tot cu angajați, tot, asa cum era și sa schimbe doar numele, sigla și sa ii conecteze la rețeaua lor, atat. În rest e la fel ca înainte, aceeași companie cu angajați de 2 bani și incompetenti. Singura vină a Orange este că și-au făcut calculele greșit și au preluat acea companie, atât. Au făcut o foarte mare greșeală, nu au făcut decât sa își pună propria rețea la pământ din cauza ălora. Acum sunt depășiți de situație și nu au o rezolvare, încă. Trebuie să investească foarte mult. Și-au dat seama și ei de asta și au cerut înapoi o parte din banii dați pe tranzacție, dar prea târziu. Păcat, Orange era o rețea chiar bună și fără probleme, pana a început să se încurce cu aia de la Telekom. De atunci au pus rețeaua la pământ și e plin internetul de plângeri și reclamații, de ambele părți. Ce au vrut sa facă Orange-ul cu preluarea asta arăta bine pe hârtie, dar a ieșit foarte rău. Planurile nu au ieșit cum trebuia. În momentul de față situația nu arată deloc bine.....

FLo1
#StarMember
@BlaWo: Ca un răspuns "out of topic", poți observa fenomenul chiar și în domeniul bancar pentru a înțelege strategia Orange: de cele mai multe ori, NU poți elimina competiția (concurența) decât CUMPĂRÂND-O. Dar viața merge mai departe, iar puterea de alegere aparține clientului.
Aprecierea unui răspuns ajută o Comunitate și unește pasiuni!

BlackWolf
Maestru
Da, e logic, eu înțeleg strategia, e cea clasica și e foarte bună. Asa fac toți ce mari, ii cumpăra pe cei mai mici pentru a acapara piața și elimina competiția, asa cum face și Digi. Un exemplu din domeniul bancar este Banca Transilvania cu Wolksbank. Sau cumpara pentru a-și putea introduce servicii noi prin intermediul lor, cei cumparati având deja infrastructura creeata. Asa a făcut Vodafone cu UPC. Sunt multe exemple. Orange a luat Telekom-ul Fix și pentru a-i elimina ca și concurenți, dar și pentru a se folosi de o parte din infrastructura lor, ei colaborand demult. Diferența aici este ca Orange nu și-a calculat bine impactul pe care îl va avea asta asupra rețelei și ca nu va face fata rețeaua la numărul de clienți, ei deja fiind foarte mulți și fără Telekom. Ori nu i-a interesat. Niciunul din cei menționați anterior nu au avut probleme la nivelul la care Orange le are acum. Au fost luați prin surprindere, iar acum sunt depășiți de situație. S-a ajuns unde s-a ajuns, dintr-o rețea foarte bună acum 1 an, acum pierd clienții pe banda rulanta, din pacate. Au de investit foarte mult pentru a-și reveni. Cred ca a fost și putina lăcomie la mijloc din partea lor.....