Asa este, ai dreptate. Peste tot depinde de zone. Si cel mai bine este sa alegi reteaua care este cea mai buna in zona ta. De exemplu, in zonele in care umblu cel mai des si zona in care stau, Vodafone este cel mai bun, urmat de Orange cand mergea normal. Telekom si Digi sunt slabe aici. Fibra unde stau nu este inca. Vodafone la pret este la fel ca Orange, dar calitatea serviciilor este superioara fata de Orange, cel putin aici. Vodafone transmite de la un turn aflat la peste 6 km de mine. Am semnal 4G full si zboara. Orange si Digi au turnuri unul langa altul la 1 Km de mine, semnal full, 4G si de la ele, dar mai mult nu merg, internetul este praf, reteaua este la pamant. Chestia asta subliniaza niste lucruri destul de importante. M-au terminat psihic. Eu lucrez si de acasa si am nevoie de internet foarte bun si puternic, nu glume proaste. Acum in sfarsit, e bine, sunt foarte multumit cu Vodafone-ul, dupa ce m-am intors la ei... Am vreo 3 abonamente de telefonie mobila si 2 de internet mobil, toate nelimitate total, 5G. Eu le-am scos la in jur de 10.5 euro pe luna/abonament. E multisor, dar nu am ce incotro. O sa investeasca in infrastructura Orange si o sa isi repare reteaua, dar dureaza, ca mai nou pe ei ii intereseaza sa isi faca Banca. Este bataie de joc si sfidare fata de clienti. Telekom e ieftin si tentant, dar in zona mea e slab, nu ma ajuta.....