anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Terminare contract

tamadanny
Junior

Contractul internet și televiziune a expirat pe 26.07.2025 Am depus o cerere telefonic la 300 că nu mai doresc să prelungesc contractul cu Orange (Net și TV) cu mai bine de 30 de zile! La exact 30 de zile am fost la Orange Shop să înlocuiesc esim cu sim fizic și m-am asigurat că cererea terminare contract s-a înregistrat! Am primit mesaj de la 300 cum că contractul meu se va închide pe 26.07.2025 dar surpriză factura Orange emisă conține și plata abonamentelor de internet și televiziune! Ce este de făcut în această situație? Menționez că am refuzat toate ofertele primite de la Orange! 

Sa inteleg ca abonamentul se plateste in avans? Adica platesc ce nu consum?

20 Răspunsuri 20

Da, cum ziceam mai sus, cel mai sigur mod de a rezolva o astfel de speta e sa mergi la un Orange SHOP. Acolo nu te mai pot plimba cu vorba, ori rezolva, ori...

Ma bucur ca tu ai rezolvat!

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Mulțumesc pentru feed-back!

În Orange Shop am depus si eu cerere de rezilere si nu a fost solutionată. Operatorii mă amână mereu, ieri mi-au spus că au re-înregistrat cererea de reziliere (!!!) și vor reveni în 7 zile cu o ofertă în favoarea mea!

Cred că în final voi face sesizare si eu la ANPC.

Mergi din nou in Shop (nu Store) si fii mai ferma, cere-le sa-ti rezilieze imediat abonamentul, daca nu doresti o alta oferta de la ei!

Ai găsit răspunsul potrivit? Marchează-l ca soluție si/sau oferă-i o apreciere, așa îi ajuți și pe ceilalți să-l descopere mai ușor!

Mulțumesc. Am rezolvat. 😉😉😉

Stiu si ma bucur ca ai reusit!

Raspunsul meu de mai sus era pt Maria80.

Eu când am văzut că în data de 26.07.2025 nu s-a terminat perioada contractuală (Orange nu a respectat perioada contractuală) am făcut o reclamație la ANPC!