anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reziliere mai simpla a contractului

ecsilla
Junior

Orange permite încheierea unui nou abonament doar prin un simplu click din contul meu . De ce nu este posibil și rezilierea abonamentului prin un simplu click ? Consumatorul trebuie să treacă prin N telefoane cu consultați care nu răspund eficient la nevoile consumatorilor. Va rog să îmbunătățiți acest aspect pentru a fi customer friendly.

Cum pot rezilia un contract la expirarea abonamentului de 2 ani cel mai simplu ?

1 Soluţie acceptată‚

MihaiC99
Campion

Salutare!

Cel mai simplu este explicat in linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/help/cum-reziliez-un-abonament-orange- 

Pentru a închide abonamentul Orange, trimite o solicitare de închidere a abonamentului cu 30 de zile înainte de expirarea perioadei minime contractuale prin chat, telefonic sau prin prezentarea într-un magazin fizic.

Vizualizare soluţie în postul original

3 Răspunsuri 3

MihaiC99
Campion

Salutare!

Cel mai simplu este explicat in linkul de mai jos:

https://www.orange.ro/help/cum-reziliez-un-abonament-orange- 

Pentru a închide abonamentul Orange, trimite o solicitare de închidere a abonamentului cu 30 de zile înainte de expirarea perioadei minime contractuale prin chat, telefonic sau prin prezentarea într-un magazin fizic.

Vio73
#StarMember

Salutare!

Depui cererea de reziliere cu 30 de zile înainte de expirarea contractului din Chat Djingo  sau din aplicația My Orange - Altele ( cele 3 puncte din dreapta jos)- Contact și feedback-Scrie-ne și apoi alegi reziliere contract ( dacă îți apare varianta)?sau transfer operator.

Din păcate, nu este tot așa de simplu, dar se poate rezilia și online, fără probleme!

Baftă!

Maria80
Junior

Nu este asa de simplu! Am facut cererea de reziliere si după 29 de zile de la depunere am fost sunată de un operator și nu s-a rezolvat nimic! Mi-a spus ca am de plătit pentru rezilierea contractului, dar nu mi-a spus suma de plată  si nu mi-a confirmat rezilierea contractului! La întrebările mele, a tăcut pur și simplu..