anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Reziliere contract internet și cablu

Andrei57
Începător

Salut ,am contract pe 24 de luni entry pentru internet și cablu ,decomandată îl am de 6 luni și vreau să îl închid ,îmi puteți spune cat ar costa acea taxă ?

1 Soluţie acceptată‚

Salut, Andrei57,
In situatia in care doresti rezilierea contractului inainte de expirarea perioadei minime contractuale,  se vor achita despagubiri/taxe: 
-Pentru pachetele cu echipament si servicii (persoane fizice): Despagubirea/taxele includ valoarea beneficiilor acordate (ex: reduceri abonament, optiuni) proportional pentru lunile stabilite prin contract, la care se adauga valoarea reducererilor pentru echipamente (diferenta dintre pretul de lista si cel promotional al echipamentului). 
-Pentru persoane juridice: Despagubirea este egala cu valoarea abonamentului inmultita cu numarul de luni ramase pana la finalul contractului.
In ambele cazuri: Se adauga facturile neachitate si penalitatile de intarziere (0,5%/zi).
Multumim!

Vizualizare soluţie în postul original

2 Răspunsuri 2

MihaiC99
Campion

Salutare!

Va trebui sa faci o solicitare de reziliere contract către serviciul clienți Orange (recomandat prin chatul din aplicație sau telefonic) urmand a fi contactat de un operator Orange care îți va spune exact condițiile rezilierii (cât ai de plata in cazul rezilierii, informații legate de predare echipamente etc.).

https://www.orange.ro/help/cum-reziliez-un-abonament-orange 

Salut, Andrei57,
In situatia in care doresti rezilierea contractului inainte de expirarea perioadei minime contractuale,  se vor achita despagubiri/taxe: 
-Pentru pachetele cu echipament si servicii (persoane fizice): Despagubirea/taxele includ valoarea beneficiilor acordate (ex: reduceri abonament, optiuni) proportional pentru lunile stabilite prin contract, la care se adauga valoarea reducererilor pentru echipamente (diferenta dintre pretul de lista si cel promotional al echipamentului). 
-Pentru persoane juridice: Despagubirea este egala cu valoarea abonamentului inmultita cu numarul de luni ramase pana la finalul contractului.
In ambele cazuri: Se adauga facturile neachitate si penalitatile de intarziere (0,5%/zi).
Multumim!