la
07-05-2026
10:00 AM
- editat ultima oară la
08-05-2026
02:41 PM
de
AndreeaAC
Salut! Vreau sa instalez fibra la abonamentul 1000 prin fibra subterana. Initial a venit un tehnician, a verificat, mi-a spus ca ar trebui o sonda de 100 m, el are doar de 25m. Ma suna din call center ca de ce a cerut anularea abonamentului, i am spus de ce, a zis ca o sa sune sa verifice daca exista un tehnician care are. Evident, nu am mai fost sunat inapoi niciodata si a anulat contractul. Am facut din nou cerere, sun in call center sa primesc numarul persoanei care se ocupa de programari (la prima programare am fost sunat fix de persoana aia), mi se spune ca nu exista, si ca o sa ma sune cineva inapoi. Sa vezi si sa nu crezi, iar nu am fost sunat inapoi. Am zis sa fac eu programari pe link si sa sun eu tehnicienii sa vad daca are cineva (unul imi zice nu am, unul ca nu e atat de lunga, unul ca orange nu are echipamente de genul si ca trebuie sa imi trag singur fibra). Acum nici sa mai fac programari nu merge. Exista vreo metoda prin care pot rezolva asta?
la 07-05-2026 10:27 AM
Salut și bun venit în Comunitate!
Ne poți da, te rog, codul de abonat de pe care s-a anulat instalarea sau numărul de cerere primit la ultima solicitare de achiziție serviciu? Vom ruga și noi colegii să verifice situația ta. Mulțumim.
la 07-05-2026 12:42 PM
Ceva nu ma lasa sa trimit mesaj in privat, asa ca spun aici. Instalarea o doresc maine, pe 8, intre 8-12 ideal, a ramas pe 9 in incercarile mele de a da de tehnicieni si dupa s a blocat site ul, sa nu mai pot reprograma. Am primit mesaj de la ei ca le a fost adusa la cunostinta situatia si ca a ramas pe 9 programarea. Daca le puteti transmite si asta va rog. Multumesc!
la 07-05-2026 05:18 PM
Ati mai aflat ceva de la tehnic/programari? Nu mi-au mai trimis nicio confirmare cum ca s-ar fi schimbat data instalarii
la 07-05-2026 05:24 PM
Din păcate, nu se mai poate reprograma, a rămas pentru sâmbătă. Îmi pare rău.
la 07-05-2026 06:14 PM
Am incercat si eu prin djingo cu un consultant si a reusit sa reprogrameze. Multumesc oricum de ajutor!
la 12-05-2026 12:56 PM
@nusunteu, s-a făcut instalarea? Este totul în regulă?
14-05-2026 03:10 PM - editat 14-05-2026 03:13 PM
Nu. Pe langa faptul ca au facut in 2-3 zile vreo 20 de reprogramari, termina cu frenezia asta si ramane sa vina la 14. De-abia la 15:30 reprogrameaza din nou (nici nu au avut bunul simt sa ma sune inainte ca nu mai vin) pentru 4 si ma suna ca daca nu vreau sa reprogramez in alta zi? Serios? Stau si va astept ca prostul 2 zile si vreti sa ma mai frecati iarasi la cap ca va e lene sa mergeti la lucru. Am zis ca nu si sa vina cand au reprogramat. Au venit, vroiam sa ii duc in casa sa vada fibra existena (daca se poate folosi, daca e mufa buna sau nu etc.). Nu au avut chef sa intre, ne-am dus la stalp. Fibra existenta e una ranforsata cu fire de otel si cauciuc gros, deci clar nu ai de unde sa stii ce e acolo. Zic direct ca nu e buna. Am zis hai sa folosim fibra existenta ca ghidaj, au gasit tot felul de scuze sa nu o faca. Le-am mai propus variante, cand auzeau ca deschid gura din nou se vedea pe fata lor “nu scapam de asta”. Si continuu scuze, ca noi nu avem aparat de sudura, ca noi nu avem sonda, ca noi nu avem aia. Adevarat, aveau doar fibra si routere. Si dupa pe un ton (ca sa zic frumos) mandru, sa imi fac abonament la digi ca ei nu imi instaleaza. Si asa am sa si fac. Am in alta locatie la digi, am fost sunat din call center sa programez, au venit baietii nu ca la ora programata, cu jumatate de ora mai devreme, au carat tot echipamentul cu ei ca sa mearga repede. Mi se pare bataie de joc sa pretinzi ca esti compania nr.1, dar angajatii tai nu respecta programarile, nu respecta clientii, ii trateaza ca pe niste jeguri, le e lene sa munceasca si nu le asiguri/ nu te asiguri ca ei au lucrurile necesare pentru a instala
14-05-2026 03:27 PM - editat 14-05-2026 03:29 PM
Mi se pare ca orange a ramas in urma rau cu standardele, mai bine spus au pastrat standardele cu care au intrat pe piata. Vodafone testeaza conexiunea prin satelit si (cel mai probabil) va fi prima si singura companie care are acoperire 100% functionala, digi a adus de mult fibra 10G (a fost pus pe pauza ca sa poata extinde reteaua 5g, au spus ca nu au fonduri sa le faca pe amandoua). Digi si vodafone sunt praf pe mobil, dar orange e praf pe toate planurile aparent. Eu am noroc ca stau cel mai mult intr-o zona cu 5g+ care si ala merge de zici ca e 4g basic dar nu ma plang. In rest, merge de zici ca eu dau internet celulei nu ea mie. Am avut in cealalta locatie inainte sa ma mut la digi net de la oroc, daca nu mergea televizorul zilnic blocau toate serviciile pe motiv ca nu erau folosite (nu inteleg de ce face orange asta) si fibra 1000 care mergea mai lent decat standardul mediu la fibra 100 (daca mai exista in ziua de azi)
la 14-05-2026 03:46 PM
Salutare,
Înțeleg că ești supărat și sincer îmi pare rău că ai avut experiențe nasoale și că nu ai fost mulțumit de servicii. Când pățești chestii de genul normal că te enervezi 😅
Dar cred că totuși exagerezi puțin când spui că Orange e praf la toate. Eu știu destule persoane la care merge foarte bine, depinde mult și de zonă. Și la Digi sau Vodafone sunt probleme uneori, nu există rețea perfectă.
Cu satelitul la Vodafone momentan e mai mult în teste, până ajunge ceva folosit peste tot mai durează. Iar la Digi da, au fost foarte tari cu fibra și prețurile, asta e adevărat.
Faza cu TV-ul și blocarea serviciilor chiar sună aiurea, acolo probabil ai prins ceva problemă tehnică sau configurată prost, că altfel nu prea avea logică.
Până la urmă fiecare are experiențe diferite cu operatorii, în funcție de zonă și de noroc.
O zi frumoasă să ai.
la 14-05-2026 04:07 PM
Salutare!
Dacă ți s-a spus că instalarea serviciilor nu este posibilă, dar ai alternative în zona ta, nu are rost să te superi. Din contră, ești norocos că poți alege un alt furnizor.
În zona mea, chiar dacă îmi convine sau nu, nu am de ales, deoarece există un singur furnizor.
Probabil că acest comportament se datorează și faptului că unii nu sunt angajați direcți ai Orange, reprezentand firme partenere sau subcontractoare.
la 15-05-2026 07:46 AM
Subscriu la faza cu viteza internetului 5G. Folosesc un s24 ultra in zona Baneasa, sector 1 buc si de fiecare data cand dau test viteza, aceasta nu depaseste 80mega download. Zi, noapte, e la fel. Parca e un 4g :)) sincer, foarte dezamagit, stau si ma intreb daca merita prelungit abonamentul atunci cand expira sau trec pe vodafone easy, l-am testat, aproximativ aceleasi viteze, dar mult mai ieftin.
la 15-05-2026 02:07 PM - editat ultima oară la 15-05-2026 02:09 PM de DanielaH
Eu zic sa nu te grabesti totusi, sa vedem ce rezolva Vodafone si SCE cu D2D. Daca lanseaza si nu sunt aceleasi viteze nesimtite (macar peste 50mbps pe munti si macar 500mbps in zonele 5g), am plecat cu scart (vorba aia) de la orange
15-05-2026 02:08 PM - editat 15-05-2026 02:08 PM
Totusi inainte de vodafone sa testezi si digi, poate e solutia pt tine
la 15-05-2026 02:15 PM
La faza cu viteza mica, raspunsul lor: “e vina congestiei de retea”. Really? Digi castiga mai mult decat orange dar cu abonamente mult mai ieftine. Oare de ce? Imi plac persoanele care sar in apararea orange, de parca e compania nr 1. Nu e. Pe calitate servicii si customer care in raport cu ce au sunt 0. De ce digi reuseste sa monopolizeze piata daca are infrastructura mai proasta? Pentru ca nu sunt tepari. Au call center 24/7 fara cost, stau cu tine la telefon pana gasesc ei solutia nu te tot paseaza ca la orange la altul si ajungi la niciun raspuns. Orange si Vodafone au facut plangere la CC sau ANCOM (nu mai stiu) ca Digi monopolieaza piata si solutia lor a fost sa le ofere acces la infrastructura. Curtea europeana a anulat/contestat solutia (nici aici nu mai stiu). De ce? Pentru ca Digi monopolizeaza nu prin practici incorecte, ci prin incorectitudinea celorlalti care fac clientii sa plece la digi
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor