la 04-09-2025 03:02 PM
Buna ziua!Cu doua zile in urma am incheiat contract la orange pentru internet si cablu tv,e prima data cand am abonament la ei.Am programat instalarea a doua zi iar tehnicianul a spus ca se suspenda pentru ca nu au locuri la camera tehnica,trebuie sa trimita cei de la Bucuresti alta si mai dureaza o saptamana sau doua.Am sunat si am vorbit cu tipa care a intocmit contractul,mi-a zis ca vorbeste cu managerul si ma suna astazi,nu a sunat.Am mers la ei la sediu si mi-a indrugat alte minciuni cum ca,acum nu mai era vorba despre locuri la camera tehnica,trebuie sa vina un cod otp de la Bucuresti si ma anunta ei cand va fi programata instalarea.As vrea sa stiu daca a mai patit cineva si daca e posibil asa ceva?Neseriozitate,lipsa de respect si de profesionalism,bataie de joc.Codul otp este cel primit pe telefon la incheierea contractului.
la 09-10-2025 10:39 AM
Nici cu astia de la asistenta nu mi-e rusine,faci reclamatie ,iti cere mai multe date,de parca in baza de date nu au adresa de mail si apoi nu mai raspund de aproape o luna de zile
@Orange Romania S.A. 2026
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J1996010178400
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor