la 08-03-2025 03:45 PM
Bună ziua! Ce se poate face în cazul în care de 3 zile nu am semnal pe fibra (TV + internet), deși am anunțat telefonic la ORANGE? Mesajul pe care il primesc când sun la 300 este că defecțiunea este în curs de remediere. Mi s-ar părea normal să mi se ofere, măcar un SIM de date pe perioada lipsei semnalului.
Mulțumesc.
la 08-03-2025 04:09 PM
Salutare!
Din păcate, poți cere doar o reducere. Întotdeauna trebuie să avem și ceva de rezervă, pentru că mai pot apărea sincope. Eu am un router 4g și un prepay pe care îl încarc periodic tocmai pentru acest lucru.
Poți să le ceri o reducere pentru perioada de nefuncționalitate a serviciului.
Baftă!
08-03-2025 03:50 PM - editat 08-03-2025 03:52 PM
Salut,
Poți cere o compensare pentru perioada de nefuncționare a serviciilor.
Între timp, daca ai smartphone (cu resurse de date suficiente) ai putea face un hotspot de pe acesta.
Sa sperăm că vor rezolva problema cat mai curând!
la 08-03-2025 04:09 PM
Salutare!
Din păcate, poți cere doar o reducere. Întotdeauna trebuie să avem și ceva de rezervă, pentru că mai pot apărea sincope. Eu am un router 4g și un prepay pe care îl încarc periodic tocmai pentru acest lucru.
Poți să le ceri o reducere pentru perioada de nefuncționalitate a serviciului.
Baftă!
la 08-03-2025 08:05 PM
Salut! Toți operatorii se confruntă cu situații de genul mai devreme sau mai târziu. Sunt prevăzute chiar și în condițiile generale de furnizare, ideea e că trebuie să fie reparate într-un timp rezonabil. După cum spuneau și colegii mei, poți solicita doar o rambursare sub forma de reducere pe factura a unei fracțiuni din suma totală facturată.
@Orange Romania S.A. 2025
Cod unic de înregistrare: 9010105
Numar inregistrare Registrul Comertului: J40/10178/1996
Sediul social: Clădirea Tandem, Strada Matei Millo, nr.5, Sector 1, Bucuresti
Certificatul Tip de furnizor